• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

28.09.2018

15:23

KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU O ANI NIKOLIĆ: Ne mogu da podnesem da svi se*u o njoj, njenoj kilaži i ponašanju, a u lice joj se SMEŠKAJU!

Estrada

KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU O ANI NIKOLIĆ: Ne mogu da podnesem da svi se*u o njoj, njenoj kilaži i ponašanju, a u lice joj se SMEŠKAJU!

Podeli vest

Pop zvezda Ana Nikolić napunila je 40 godina, a surova realnost, kako ju je sama nazvala, uopšte joj ne prija. Pevačica nikako da se pomiri sa činjenicom da je godine stižu, ali priznaje da zahvaljujući tretmanima ulepšavanja i alkoholu, sve joj lakše pada

- Ja punim 40 godina. Verujte, i meni zvuči strašno, pa apsolutno ne znam kako treba da se osećam po tom pitanju. Razumeće me sve žene koje imaju slične probleme. Kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao devojčica, mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u džunglu koja se zove estrada, nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe - rekla je Nikolićeva u svom obraćanju fanovima, držeći u ruci čašu belog vina, a onda je nastavila:

- Što bi moja pokojna, nažalost pokojna, baba rekla: „Rasitnila si petu banku“. Baba, jesam, i dobro mi nije. Onda sam ja tako danima ležala, razmišljala, razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, nekoliko čaša, sa pogledom na Koloseum i Crkvu Svetog Petra u Rimu shvatila sam da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Kažem „devojke“, jer ja za sebe još mislim da sam devojka - rekla je Ana u obraćanju fanovima.

S druge strane, Jelena Karleuša oglasila se ispod Aninog video-snimka, gde je napisala da bi Nikolićeva trebalo da se sabere. Pop diva je ekskluzivno za „Alo!“ otkrila detalje sukoba s nekadašnjom prijateljicom i priznala da joj je teško zbog svega što se Ani dešava.

(VIDEO) ALO ŽENO, SABERI SE! Karleuša poslala nikad brutalniju poruku Ani Nikolić za njen 40. rođendan!


- Ani želim da ponovo bude ona stara megaprepi*ka, puna duha i radosti. Ne mogu da podnesem da svi seru o njoj, njenoj kilaži i ponašanju, a u lice joj se smeškaju. Pravi prijatelji će joj reći istinu, a ne bajke, ma koliko istina bolela - rekla je JK za „Alo!“ i dodala:

- Mi u ovom poslu uglavnom smo okruženi lažnim ljudima i imamo malo iskrenih pravih prijatelja koji su tu kad je teško. Nisam joj ni majka ni brat, ni muž. Odavno se ne družimo jer je ona utripovala da joj je Ceca prijatelj, ali, eto, imam potrebu ovo da kažem. Možda sada neće, ali jednog dana će shvatiti. Želim joj svu sreću ovog sveta jer je dobar čovek - rekla je Karleuša za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lion

pre 5 godina

Ogavne prikaze i ova podbula i onaj njen prljavi dredojeb!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija