• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

05.10.2018

22:06

POBEDNICA "ZADRUGE " I POP ZVEZDA U ŽESTOKOM RATU! KARLEUŠA: Kija, pokojna si; KIJA: Kačiš se na mene da bi bila u novinama!

Estrada

POBEDNICA "ZADRUGE " I POP ZVEZDA U ŽESTOKOM RATU! KARLEUŠA: Kija, pokojna si; KIJA: Kačiš se na mene da bi bila u novinama!

Podeli vest

Jelena Karleuša je pogazila obećanje da neće nastupati u klubovima u kojima je pevala i Kristina Kockar, a zatim se žestoko posvađala sa rijaliti zvezdom

Bukti rat između Jelene Karleuše i Kije Kockar! Pop zvezda je u naletu besa poručila pobednici "Zadruge 1" da je pokojna i da je se više ni rođena majka ne seća, a ova joj je uzvratila da se "kači na nju samo da bi bila u novinama"!

Sukob je počeo kad je pevačica javno poručila da neće nastupati u klubovima u kojima peva i rijaliti polusvet, aludirajući na Kiju. JK je, međutim, pogazila obećanje i prihvatila da u subotu nastupi u klubu u Austriji u kojem je Kockarova pevala 15. septembra.

Foto: pink.rs

Zaborav

Ni majka te se više ne seća, vrati se iz rupe iz koje si izmilela
Jelena Karleuša

- Pristala sam da u subotu pevam u Austriji, u klubu gde je pre mene pevao neki rijaliti polusvet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga (25.000 evra, prim. aut.) da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti - poručila je JK.

Kija je njenu izjavu dočekala spremna.

- Rekla je da ne bi nastupila bez obzira na količinu novca, ali izgleda da ipak postoji cifra. Koliko se sećam, i ona i njena majka su učestvovale u rijalitiju, a sada pljuje takmičare tih programa. Želim joj sve najbolje i uspešan nastup u Austriji - poručila je Kija, samouvereno dodajući da je veća zvezda od pevačice:

I ti si bila u rijalitiju

I ona i njena majka su učestvovale u rijalitiju, a sada pljuje takmičare tog programa
Kija Kockar

- Ona me ne poznaje, a kači se na mene da bi bila u novinama. To je tako tužno. Kada je iskuliram, ona nastavlja sa prozivkama. Kaže da su me svi zaboravili, ali očigledno da ona nije.

Karleuša je odlučila da ovaj rat završi.

 

Marina Tucaković joj piše pesme

Foto: Instagram

 

JK je objavila na društvenim mrežama sliku s Marinom Tucaković, koja se od februara bori s rakom pluća. Naš slavni tekstopisac se sada oseća mnogo bolje i već radi na Jeleninim novim pesmama.
- Marina se vratila! Najbolji tekstopisac svih vremena - napisala je JK pored fotografije.

- Odgovorila bih ja ovim nekim rijaliti mukicama koje se kače na mene, ali sad nije jun već oktobar, više ih se ni majka ne seća. Počivaj u miru - poručila je JK i besno dodala:

- Neka zauvek ode u rupu iz koje je izmilela!

25

 hiljada evra dobila je JK za nastup u klubu u kojem je pre nje pevala Kija

Jelena će 20. oktobra nastupiti u još jednom klubu u kojem je Kija već pevala, u nemačkom gradu Ofenbahu.

KARLEUŠA ZADALA POSLEDNJI UDARAC KOCKAREVOJ! Kija, GOTOVA SI! JAKO NISKO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija