• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

13.10.2018

14:00

DARA PONOVO TRUDNA? Kosta je počeo da me forsira da mu rodim brata

Estrada

DARA PONOVO TRUDNA? Kosta je počeo da me forsira da mu rodim brata

Podeli vest

Iako je folk pevačica Dara Bubamara po pitanju privatnog života dosta zatvorena prema javnosti, kada je u pitanju drugo dete ona nema tajni

Dara nikako ne može da ostane ravnodušna na želje njenog sina i ako se stvore uslovi ona će mu je ispuniti. 

- Moj sin Kosta je počeo da me forsira da mu rodim brata. Ako se to desi ove godine ili sledeće, biće, ako ne, onda ne bih zalazila u neke godine trudna - rekla je pevačica.

Ona je bila dugo na meti kritike zbog njenog oblačenja i isticanja modnih brendova koje nosi, ali zanimljivo je da nikada javno nije pokazivala svoj dom u medijima. Ona je na to odgovorila.

- Nemam nijednu vilu, ali imam stanove vredne dve skupocene vile. Realno, i malo imam koliko sam radila. Imam i plac na Fruškoj gori - dodala je Dara.             


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 5 godina

Ne seri Daro više kad te molim . A redakcija da objavi da moja komšinica Mileva želi da rodi brata malom Predragu !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija