• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. B.

16.10.2018

23:40

NATAŠA BEKVALAC NE RAZMIŠLJA O ČETVRTOM BRAKU! Nisam toliko glupa da se opet udajem!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC NE RAZMIŠLJA O ČETVRTOM BRAKU! Nisam toliko glupa da se opet udajem!

Podeli vest

Nataša Bekvalac je poručila da joj ne pada na pamet da se ponovo udaje i ispada glupa! Pop pevačica je juče radila "lajv" na Instagramu, pa su njeni pratioci imali priliku da je pitaju sve što ih zanima. Jedno od nezaobilaznih pitanja bilo je kada će ponovo da se uda

- Probala sam, vidim da mi ne ide... Pa što bih sada srljala da se opet udajem, nisam baš toliko glupa! - rekla je Nata kao iz topa i dodala:

- Dosta sam ja glupa i kada sam zaljubljena i kad nisam. Ali se sigurno više neću udavati.

U toku njenog uključenja uživo jedan momak joj je uputio sledeći komentar:

- "Sponzorušo, Luku Lazukića si samo iskorišćavala, pa te je odvalio od batina" - pročitala je naglas Nataša, a onda odgovorila:

Mala sam ja za koncert u Areni

Nataša je poručila da razmišlja o velikom solističkom koncertu u Beogradu, ali da još uvek traži odgovarajući prostor.

- Nisam ja za Arenu. Ona je velika za mene, a nisam ja dobra kao drugi pevači - odgovorila je skromno Bekvalčeva i istakla da će novi album objaviti sledeće godine.

- Nikada neću znati šta je tog dečka toliko povredio u životu, pa je imao potrebu da mi se ovako obrati.

Fanove pop zvezde je zanimalo da li je ona na dijeti, kao i to šta je sve operisala na licu.

- Nisam na dijeti, a smršala sam od sekiracije u poslednjih nekoliko meseci. Kakve operacije? Ništa nisam radila na licu, rekla bih da jesam. Evo, vidite da mogu da se namrštim - istakla je Nata.

Ona će večeras u emisiji "Amidži šou" na Pinku prvi put progovoriti o batinama i razvodu od Luke Lazukića. Pevačica će bez dlake na jeziku pričati o svemu kroz šta je prošla od aprila, kada je imala incident sa bivšim suprugom, do danas kada ga tereti za nasilje u porodici.

OGLASILI SE ADVOKATI KOJI SU PREKINULI SARADNJU SA NATAŠOM BEKVALAC! Evo šta su rekli o pevačici!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mihajlo

pre 5 godina

Cekaj da poraste kvota u kladionicama na tvoju udaju,celzi,mancester mogu da omanu ali ti neces sigurno.Daj bar da doguramo do kvote 2,nemoj da zuris.

Haris

pre 5 godina

Dobro razmišlja ova pjevačica Nataša Bekvalac. Ima svakakvih ovih muškaraca. Pa da ne bih završila to ko ona pjevačica: Ksenija Pajčin. Bolje je njoj ovako samoj. Nego da bude sa svakakvim.

MALI PERICA

pre 5 godina

tebi samo treba da naletis na pacijenta. nemislim na prvog . al da drugi zna da je drugi ili jos gore da treci zna da je treci. . kakvi su to muskarci. . ili kako ti to radis neke stvari kada oni tako odlepe. . ja tvrdim i kladim se ,samo da mi kladionica da kvotu . da u naredne 3 god ti si udata opet. . ti niti mozes bez muskarca nit bez ,,mikrofona u ruci,, !

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59