• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

19.10.2018

21:21

DARKO LAZIĆ  U VELIKIM FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Pevač duguje zelenašima 400.000 evra, UZIMAJU MU SVU ZARADU SA NASTUPA!

Estrada

DARKO LAZIĆ U VELIKIM FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Pevač duguje zelenašima 400.000 evra, UZIMAJU MU SVU ZARADU SA NASTUPA!

Podeli vest

Lazić će dve godine morati da radi za kamataše i da im isplaćuje sav honorar. On će im kroz svirke isplatiti skoro duplo veću cifru

Pevač Darko Lazić pozajmio je od zelenaša čak 400.000 evra, saznaje Informer. Da bi im isplatio ovaj novac, oni mu zakazuju svirke, a svu zaradu od njegovog honorara uzimaju za sebe.
Prema tvrdnjama našeg izvora, Lazić će naredne dve godine morati da peva za zelenaše, iako bi ovu cifru mogao da isplati i u duplo kraćem roku.

- Nikome nije jasno zašto je Darko morao da pozajmi toliki novac, jer je godinama jedan od najplaćenijih mlađih pevača. Njegova bivša žena Ana Sević šokirala se kad je čula da je Lazić uzeo čak 400.000 evra, jer joj tokom braka nikad nije pomenuo da ima finansijske probleme - kaže naš dobro upućen izvor i dodaje:

Ana se šokirala kad je saznala

Ana Sević šokirala se kad je čula da je njen bivši muž uzeo toliko novca, jer joj tokom braka nikad nije pomenuo da ima finansijske probleme

- Kamataši mu neće oprostiti ni cent, čak će dobro profitirati na njemu. Pozajmili su mu 400.000 evra, ali će kroz njegove svirke vratiti skoro duplo više jer on naredne dve godine mora da radi za njih kad god ga pozovu!

Prate ga na nastupima

Darko zbog ove situacije mora da se ubija od posla kako bi zaradio i za sebe i za dug:

- On odrađuje nastupe koje mu ugovori njegov menadžer, te pare idu njemu. Međutim, mora uvek da bude na raspolaganju i ljudima od kojih je pozajmio novac. Kada ga pozovu, bez pogovora mora da pristane da ide da peva. On od njih sada ne dobija ni evra, oni uzimaju sav njegov honorar. Prate ga na nastupima i čekaju ga dok ne odradi posao.

Foto: Public

Uvek dostupan

Zelenaši ga ponekad pozovu dan ranije i kažu mu: "Sutra pevaš u tom i tom klubu"

Pevač mora uvek da se odazove njihovom pozivu.

- Zelenaši ga ponekad pozovu dan ranije i kažu mu: "Sutra pevaš u tom i tom klubu." To je baš retko, ali se dešava. U tom slučaju Darko mora, kako zna i ume, da se pojavi tamo. Verujem da se baš kaje što je napravio tako loš "poslovni dogovor" - poručuje naš sagovornik.

Pretnje pištoljem

Ovo nije prvi put da je Darko u problemu zbog novca - on je početkom avgusta krvnički prebijen zbog duga od 50.000 evra. Pevača i njegovog druga su tada nepoznati muškarci napali kod Umčara, blizu kuće u kojoj je trebalo da peva na proslavi punoletstva. Darko je tada u policijskoj stanici izjavio da je strahovao za život.

DARKO LAZIĆ PROGOVORIO O VERENIČKOM PRSTENU VREDNOM 15.000 EVRA! A evo kako bi voleo da mu se zove SIN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 5 godina

Zena se cudi, pa nije mogao apetite da joj zadovolji, zato je i zapao u to sranje unkoje je zapao.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija