• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2018

21:46

KEBA KOMENTARISAO SEVERINU, PA POMENUO I SVOJE FOTOGRAFIJE: Moja Olja briše šta joj se ne dopada!

Estrada

KEBA KOMENTARISAO SEVERINU, PA POMENUO I SVOJE FOTOGRAFIJE: Moja Olja briše šta joj se ne dopada!

Podeli vest

Gost emisije "Kontravizija" kod Lava Grigorija Pajkića večeras je bio Dragan Kojić Keba koji je pristao da prokomentariše skandal svoje snaje Severine čije su se nage fotografije pojavile u medijima, ali je priznao i kako se on nosi sa svojim slikama koje se ne dopadnu njegovoj supruzi Olji

Keba je najpre najavio koncert koji će održati 4. decembra u centru „Sava“ i predstavio novu pesmu „Stanje na Balkanu“, a potom prokomentarisao svoje fotografije i zanimljive video klipove koje objavljuje na instagramu:

- Nije da se hvalim, stvarno sam imao čime da se hvalim , sam sam autor, osim Youtube kanala kojim se bavi Igor. Nisam preaktivan jer ne želim da budem rob društvenih mreža, ali sam aktivan. Ne želim da budem rob ničega osim kaubojskih filmova – kroz smeh je odgovorio pevač.

Na pitanje Lava Pajkića šta njegova supruga kaže na fotografije i snimke koje objavljuje, Keba odgovara:

Foto: Promo

Tekst potpisa

- Zna šifre ,i sama izbriše ako joj se nešto ne sviđa . U svakom segmentu života želim da budem svoj, i da živim kako ja želim.

A kada je Pajkić najavio pitanje o Severini, Keba je simulirao odlazak iz studija. Međutim, ipak je odlučio da ostane i na pitanje kakav je njegov stav o nagim fotografijama i čitavom skandalu njegove snaje, Dragan je odgovorio:

Moj stav? Ja samo pevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram – otpevao je Kojić koji je istakao da bi sa svojom ćerkom Natašom koja godinama živi i radi u Americi voleo da snimi duet:

- Živa i zdrava, lepo joj je, glumi na setovima. Kao roditelj srećan sam i zadovoljan. Ostala mi je želja da snimimo duet, ona je pre htela sad kad ja hoću, ona neće – zaključio je Keba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija