• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

25.10.2018

18:35

POTRESNA PORUKA KUME DARKA LAZIĆA: Samo budi dobro, sve će ovo proći i zajedno ćemo svi u pobede...

Estrada

POTRESNA PORUKA KUME DARKA LAZIĆA: Samo budi dobro, sve će ovo proći i zajedno ćemo svi u pobede...

Podeli vest

Pevačica Andreana Čekić hitno se vratila iz Beča da bi bila uz kuma, pevača Darka Lazića, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i trenutno leži u KBC Zemun

Andreana se sada oglasila na društvenim mrežama povodom njegovog teškog stanja:

- Znaš šta, Kume... Ponosna sam na tebe koliko si jak! Kad budeš ozdravio, pročitaćeš ovo i videćeš ovu masovnu ljubav koju ti šalju ljudi širom sveta! Znaćeš koliko si ti ustvari VOLJEN! Svi te vole! Nikad drugačije nije ni bilo! I jedva čekam da te ništa ne boli, da mi se nasmešiš i da me pitaš šta sam danas jela. I jedva čekam da završiš album, pa da napuniš Arenu (što bi rekao Đani: za bolje i nismo)! Nasekirao si nas sve, ali to si ti, ti to ne radiš namerno, samo si blentav i mi te volimo i razumemo. Danas je sunčan dan i znala sam da ćeš biti dobro, jer ti si deo mene, ti si duša moje duše i osećam te. I znam da ti takođe osećaš svu ovu ljubav i nikad me nisi izdao. Ceo dan slušam tvoje pesme da dostignem što lepšu emociju i znaš šta - radi! Ti pevaš najlepše, najmilije, najiskrenije na svetu celom! Tebi se veruje i veruje se u tebe! Ne sekiraj se ni za šta, samo budi dobro, sve će ovo proći i zajedno ćemo svi u pobede, jer ti i jesi rođen za pobede! VOLIM TE I VOLEĆU TE I KAD UMREM I U SVAKOM SLEDEĆEM ŽIVOTU TE VOLIM ISTO!!! Tu sam- napisala je Andreana Čekić.

Uz ove reči Andreana je podelila i njihov privatni video, koji su jednom prilikom napravili.

Darko Lazić je dožeiveo saobraćajnu nesreću u utorak ujutro oko 8.40 na putu Pećinci – Brestač. Istraga je utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola i da nije bio vezan.

CRNA GODINA ZA DARKA LAZIĆA! Razveo se, pretukli ga, duguje ogroman novac, a SADA MU SE BORE ZA ŽIVOT!

 

DARKU IZVAĐENA SLEZINA! Rebro probilo plućnu maramicu! NAREDNA 24 SATA KRITIČNA ZA PEVAČA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija