• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inforemr.rs/Blic

30.10.2018

10:43

DARKO LAZIĆ IDE NA JOŠ JEDNU OPERACIJU! Lekari se očajnički bore da mu spasu nogu

Estrada

DARKO LAZIĆ IDE NA JOŠ JEDNU OPERACIJU! Lekari se očajnički bore da mu spasu nogu

Podeli vest

Darka Lazića su juče lekari probudili iz veštačke kome, a posle današnje vizite na kojoj su ustanovili kako je trenutno pevačevo stanje, kažu da će mu uskoro operisati nogu

Prema informacijama od lekara iz KBC Zemun ta operacija neće biti danas, ali lekari će gledati da se što pre desi jer su mu postavljene ekstenzije kako noga sama ne bi počela da zarasta.

Posle teške saobraćajne nezgoda koja se dogodila pre nedelju dana Darku je odmah ustanovljen prelom butne kosti. Na samom spoju noge i karlice došlo je takođe do preloma, koji lekari planiraju da saniraju u skorije vreme s obzirom na to da mu je zdravstveno stanje mnogo bolje.

Pevač je pre nedelju dana imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške telesne povrede zbog kojih su ga lekari odmah uveli u veštačku komu, a prva operacija koja mu je urađena bila je zbog unutrašnjeg krvarenja do kog je došlo, kada mu je izvađena i slezina.

Osim ovih povreda Darko je zadobio i hematom na glavi, a polomljena su mu i rebra koja su oštetila plućno krilo. Bubrezi su mu radili smanjenim intezitetom zbog čega je bio na dijalizi, dok je transfuziju primio kada je imao unutrašnje krvarenje.

Darkova porodica svaki dan je uz njega. Obilaze ga i po nekoliko puta dnevno čekajući nove informacije od lekara koji prate njegovo stanje 24 sata.

NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Lekari daju Darku 5% ŠANSE DA PREŽIVI!

DARKO BI MOGAO DA IMA PROBLEMA SA GOVOROM I RASUĐIVANJEM! Lekari strahuju zbog teških povreda glave koje je Lazić zadobio tokom udesa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija