• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/kurir.rs

31.10.2018

13:37

(FOTO) KARLEUŠA POSLE MNOGO GODINA PROGOVORILA O ĆANDI: Pesmama sam naslutila tragediju!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA POSLE MNOGO GODINA PROGOVORILA O ĆANDI: Pesmama sam naslutila tragediju!

Podeli vest

Jelena Karleuša krajem 1999. snimila je album "Gili, gili", na kojem se našla balada "Bila bih ti lepa mlada", koja je za nekoliko meseci postala veliki hit

Ali, tragična vest o pogibiji njenog tadašnjeg verenika Zorana Davidovića Ćande, povezivanim sa beogradskim podzemljem, prekinula je promociju albuma, a Jelena te pesme nikada više nije otpevala jer su naslutile tragični događaj. Zoran je ubijen 23. marta 2000. godine

- Iz poštovanja prema Zoranovoj porodici ne želim mnogo da govorim o tragediji. On je bio divan čovek, veliki prijatelj i pažljiv kao dečko. Svako ko ga je upoznao divio mu se. Policija neka radi svoj deo posla, ja sam teško podnela njegovu smrt - rekla je Jelena.

Foto: Promo

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom "Za svoje godine", na kojem je i pesma posvećena Ćandi - "Balada za Zorana", ali i hit "Ludača".

Album je za mesec dana prodat u tiražu od 200.000 primeraka.

Inače, pre Zoranovog ubistva, svega mesec dana ranije, gradom je procurila vest da je ubijen. Jelena je munjevito reagovala na te pričle, objavivši da je Ćanda živ i zdrav.

 

 

- Moj dečko se ne bavi poslom koji nosi opasnost, da on ili neko s kim ima veze bude ubijen. Zoran je mlad i uspešan biznismen, koji ima mladu i uspešnu devojku. Tako jeste i tako će ostati. Ne žicimo u strahu da bi bilo šta ružno moglo da nam se dogodi. Bog čuva dobre ljude, a kažnjava one koji nisu tavi. Ko kako živi tako i prolazi. Znajući to, Zoran i ja smo spokojni i sigurni da ćemo dočekati duboku starost - rekla je Jelena mesec dana pre Zoranovog ubistva.

Balada za Zorana:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vesela udovica

pre 5 godina

nije fer ni prema muzu ni prema deci. A koliko ga je zalila videcete po tome koliko joj je trebalo da legne sa drugim u krevet a posle i da se uda za treceg.

Posmatrac

pre 5 godina

Pokojnik je ziveo u iznajmljenom stanu u ul. Kraljice Katarine kao podstanar. Retki iz komsiluka koji su komunicirali sa njim su bili zgrozebni koliko ga je Jelena Karleusa sa mamom Divnom olaksala za pare jer navodno su zidale dve kuce u Zemunu. Para Karleusi nikada nije bilo dosta. Mangupi su hrabri ali cesto naivni kada su u vezi sa polusvetom: pevaljkama i kvazi voditeljkama. Canda je vozio kabriolet a Jelena je stajala uspravno kao Tito i sepurila se po Banovom Brdu. Baka, profesorka u penziji iz njegovog komsiluka je zbog Jelene Karleuse stalno povracala na nervnoj bazi. Da li su u ostavinskom postupku posle Candine smrti njegova majka i sestra uspeli od Karleuse uzeti pare koje joj je pozajmio ?

Lucky

pre 5 godina

Pa ona i sadašnjeg dečka Tošića muze kao vola . Kao da ona od svoga meketanja može zaraditi novac za sav luksuz koji pršti sa nje.

Tamara

pre 5 godina

Mene sramota da ovo slusam. Pateticno i fals. Jel ona zna da peva uopste? Zasto nije uzimala casove pevanja ,a ne igranje oko sipke.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija