• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

01.11.2018

15:37

DARKO LAZIĆ TRAŽIO DA JEDE! Lekari ga drže na dijeti!

Estrada

DARKO LAZIĆ TRAŽIO DA JEDE! Lekari ga drže na dijeti!

Podeli vest

Darko Lazić se polako oporavlja u KBC Zemun nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo prošlog utorka, a sada je lekarima tražio i hranu, ali mu oni, za sada, daju da jede samo supice i sličnu tečnu hranu, saznajemo od izvora iz bolnice

- Darko je doktorima tražio da jede i za sada mu daju supice i tečnu hranu, te su mu objasnili da mora malo da pričeka - kaže za "Blic" izvor iz bolnice.

Darka Lazića su pre dva dana probudili iz veštačke kome u kojoj je bio nakon što je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške povrede. U početku je imao i usnoždrelni tubus koji su mu izvadili, a sada diše uz pomoć maske, govori i, po poslednjim informacijama, traži hranu.

PROGOVORILA MAJKA DARKA LAZIĆA! Otkrila u kakvom je stanju pevač i šta se zaista desilo u bolnici između Ane i Marine

Predstoje mu operacije, a kako smo saznali od izvora trenutno je na prvom mestu pitanje povrede pluća. Naime, na lekarima je sada da reše pitanje pluća i to je jedan od najvećih izazova, objasnio nam je izvor. Uz to, potrebno je sanirati i povredu noge, ali su doktorima pluća trenutno u fokusu.

Na pitanje da li Darko Lazić sve više govori, odnosno da li mu je bolje, njegova verenica Marina Gagić samo je klimnula glavom, ali njegovi roditelji nisu hteli da danas govore o njegovom stanju, niti da daju bilo kakve prognoze i izjave za medije. Oni su ćutke ušli u bolnicu i ćutke su iz nje izašli.

DARKU LAZIĆU SKINULI ZAVOJE SA GLAVE: Svestan je i reaguje na okolinu

Od trenutka prijema u bolnicu Darko je bio u veštačkoj komi iz koje su ga probudili pre dva dana. Lekari su prilikom prijema Darka u bolnicu utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Prva operacija koja mu je urađena bila je zbog unutrašnjeg krvarenja do kog je došlo, kada mu je izvađena i slezina.

PRVE REČI DARKA LAZIĆA POSLE KOME! Tražio je da vidi prvo nju! LEKARI PROVERAVAJU OŠTEĆENJE MOZGA!

Bubrezi su mu radili smanjenim intezitetom zbog čega je bio na dijalizi, dok je transfuziju primio kada je imao unutrašnje krvarenje. Darka Lazića posećuju roditelji, menadžer, verenica Marina Gagić i bivša supruga Ana Sević.

Pevač je u utorak ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbof kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nereće imao više od 1.39 promila alkohola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ACA

pre 5 godina

Drago mi je što oporavak ide dobro, i to je dobro. U redu je spasiti život! Loše je: 1. Nema zdravstveno (jer mu to nije trebalo), 2. Planiraju nove operacije (a nema zdravstvenog), 3. Ne mora esnaf pevača da snosi troškove, mogu to i građani SRBIJE jer vole da ga slušaju kad peva., ali bi bilo lepo da taj esnaf malo učuti i ne soli nam pamet non-stop.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija