• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srbija danas

04.11.2018

09:36

DARKO NA DIJALIZI I TRPI JAKE BOLOVE! Lekari ne smeju da ga operišu jer je previše slab

Estrada

DARKO NA DIJALIZI I TRPI JAKE BOLOVE! Lekari ne smeju da ga operišu jer je previše slab

Podeli vest

Zdravstveno stanje Darka Lazića i dalje je nepromenjeno. Pevač, uprkos jakim sedativima, trpi velike bolove zbog povreda kostiju. Lekari su odlučili i da ga stave na dijalizu. Tokom vikenda, Darko je pod budnim okom dežurne lekarske ekipe KBC "Zemun", a sve posete svedene su na minimum

Lazić još nije dovoljno dobro oporavljen za dalje intervencije, pa se doktori ne usuđuju da zakažu nove operacije kako bi mu sanirali povrede butne kosti i iščašenje desnog zgloba kuka.

- Na ovaj način želeli smo da pospešimo izbacivanje otrova i vode iz organizma. Pratimo njegovo stanje i neće biti nikakvih operativnih zahvata dok mu se telo malo ne oporavi, osim ukoliko ne bude životno ugrožen - kažu lekari u KBC "Zemun".

Posete bolesniku svedene su na minimum, zbog virusa koji vladaju. I najmanja prehlada, kako se procenjuje, mogla bi da ugrozi njegovo sadašnje zdravstveno stanje.

Konzilijum ortopeda iz "Banjice" pregledao je pevača u petak i lekari su i dalje u dilemi da li da mu ugrade veštački kuk ili da pokušaju da saniraju postojeće iščašenje bez ugradnje proteze. Tek posle te operacije Darku sledi nova, kako bi mu ortopedi sanirali prelom butne kosti.

Podsetimo, Lazić je imao udes 23. oktobra na putu Subotište-Brestač.

(FOTO) PRVE FOTKE DARKA LAZIĆA IZ ŠOK-SOBE! Probudi se, PLAČE I JECA, pa govori: MOGU, MOGU...!

LAZIĆEVA VERENICA OTKRILA: Mog Darka MNOGO BOLI, ali operisaće ga TEK U SREDU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zrpa

pre 5 godina

Ha ha ovo vam je dobro: nadnaslov "zabava" a ispod njega ovaj leži u bolnici! Haha krme u zavojima.

zoran

pre 5 godina

Tradicionalno slaba bolnička 'rana. Treba ga hitno prebaciti u zatvor, tamo je jača hrana.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija