• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

05.11.2018

10:35

OTVORENO PISMO ANE SEVIĆ: Ovo je PRAVA ISTINA o mom dolasku u bolnicu kod Darka!

Estrada

OTVORENO PISMO ANE SEVIĆ: Ovo je PRAVA ISTINA o mom dolasku u bolnicu kod Darka!

Podeli vest

Pevačica Ana Sević je od prvog trenutka životne bitke uz svog bivšeg supruga Darka Lazića, a zbog toga je već nekoliko puta bila stavljena na stub srama. Prvo su se svi iznenadili što je odmah došla u bolnicu, a onda su je napadali kako je ostavila bivšeg supruga da se bori za život dok ona putuje i provodi se

Kako bi stala na put spekulacijama, Ana je odlučila da napiše otvoreno pismo kojim se obratila javnosti. Pored toga objavila je svoju sliku na kojoj se jasno vidi zabrinutost, iako se trudi da izgleda savršeno, njeno lice odaje njen unutrašnji nemir.

"Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno čini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo.. I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer zivot nije instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo "šta ona traži u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu, putuje" .. Odavno sam shvatila da se svetu ne moze ugoditi i da je bitno ono što znamo Bog i ja.. kao i moja porodica", napisala je Ana a onda je nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno cini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje,suze i stres posle svega sto se desilo.. I pored svega toga to mi nije poslo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza,pokusaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izadje iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer zivot nije instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan,rade i svi koji me vole i koje volim,koji zele da budem srecna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moci sam uradila. Prvo je bilo "sta ona trazi u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu,putuje" .. Odavno sam shvatila da se svetu ne moze ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja.. kao i moja porodica. Znate sta? Trazila sam u bolnici snagu koju sam zelela da prenesem svom bivsem muzu u njegovoj najgoroj borbi,trazila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba vise nego ikada do sada. Znam da mu je to znacilo i pomoglo da prebrodi svoje najteze zivotne trenutke...Da li idem ili ne idem..Kao sto sam napisala u story pre neki dan,to je moja licna stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj zivot. Svako je odabrao kako ce da zivi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srecna i voljena jer imam pravo na to ,kao i svi vi! Jer sreca je stvar izbora! Svako zasluzuje da bude srecan! Moje dete zasluzuje da bude srecno a ne moze biti ako nisam ja ta koja ce da joj pokaze kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrecna jer imam dete koje ce biti srecno sve dok to od mene zavisi a ja cu uraditi sve sto je u mojoj moci da zauvek bude srecna,zasticena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom sto ste poslali proteklih dana... Od energije do reci.. ❤️??

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Nov 4, 2018 at 3:58pm PST

 

"Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke...Da li idem ili ne idem..Kao što sam napisala u story pre neki dan, to je moja lična stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno a ne moze biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom sto ste poslali proteklih dana... Od energije do reči", zaključila je Ana.

(FOTO) ANA SEVIĆ JE BILA UZ DARKA U BOLNICI, a fotografija objavljena na Instagramu je mnogima natela suze na oči




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija