• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

06.11.2018

12:50

STANJE DARKA LAZIĆA SE KOMPLIKUJE! Neizvesno kada će biti operisan, UNUTRAŠNJE KRVARENJE NAPRAVILO OGROMNU ŠTETU!

Estrada

STANJE DARKA LAZIĆA SE KOMPLIKUJE! Neizvesno kada će biti operisan, UNUTRAŠNJE KRVARENJE NAPRAVILO OGROMNU ŠTETU!

Podeli vest

Datum operacije noge Darka Lazića, koja je prvobitno trebalo da bude obavljena sutra, još uvek je neizvestan zbog komplikacija koje su pre dva dana nastale usled unutrašnjeg krvarenja

Kako se saznaje, Darkovo stanje se prati i čeka se da se stabilizuju pluća, s obzirom na to da mu je pre dve večeri iz istih izvađeno dve litre krvi.

Tek nakon toga će lekari doneti odluku o operaciji, te je datum operacije još uvek neizvestan.

Darkovi roditelji Branka i Milan, kao i menadžer Miljan, jutros su bili u poseti pevaču, a roditelji će ponovo doći popodne, kada bude vreme za vizitu.

Kako je rekao Darkov menadžer Miljan Vračević, za pevača je do sada prikupljeno oko 30 litara krvi.

DRAMATIČNI DETALJI OPERACIJE DARKA LAZIĆA! Iz pluća mu izvukli 2 litre krvi! Upao i u APSTINENCIJALNU KRIZU?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 5 godina

Čitam naslovnu stranu da je tražio drogu od lekara, pijan je stradao... Pitam se, da li treba uopšte ovakve tipove žaliti?!

paki

pre 5 godina

Da li je Darko Lazic neko ko zasluzuje ovoliki prostor u medijima? Covek koji evidentno ne postuje zakone Srbije, osvedoceni narkoman, covek koji ne treba da bude idol ni jednom normalnom coveku i detetu. Prestanite sa velicanjem ove individue, pustite lekarima da rade svoj posao, a ako uspeju da mu spasu zivot, pustite da se zakon pobrine o njemu, bez velicanja istog. Ili nemate o necem pametnijem da pisete?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija