• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

06.11.2018

15:20

ON JE DEČKO KOJI IMA DUŠU! Saša Popović otkrio šta planira da uradi za Darka Lazića!

Estrada

ON JE DEČKO KOJI IMA DUŠU! Saša Popović otkrio šta planira da uradi za Darka Lazića!

Podeli vest

U "Grandovom" studiju u Košutnjaku snimala se nova emisija "Zvezde Granda Specijal", u kojoj su gostovale i pevačice Viki Miljković i Snežana Đurišić

One, kao i domaćin ovog šoua Saša Popović, ističu da su uz Darka Lazića, koji je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu 23. utorka.

- Mi sa ovog mesta se svi molimo za njega i želim jako brz oporavak. Darko je dečko koji ima dušu - započeo je Saša Popović.

- Sale, niko ne može da peva tako i da ima takvu emociju - prokomentarisala je Viki Miljković.

- Ja se sećam kada smo pevali duet u "Zvezdama Granda" i želim mu zaista brz oporavak - rekla je Snežana Đurišić.

- Pošto je Darko izašao iz kome i sada se oporavlja, ja ću se potruditi da Darku u nedelju puste ovu emisiju (emisiju "Zvezde Granda Specijal") i da vidiš ovu energiju koju ti šaljemo iz studija - rekao je Saša Popović.

STANJE DARKA LAZIĆA SE KOMPLIKUJE! Neizvesno kada će biti operisan, UNUTRAŠNJE KRVARENJE NAPRAVILO OGROMNU ŠTETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SrBIN

pre 5 godina

Sta Sale planira da uradi za Darka lazica?: a) da da krv b) da mu uplati zdravstveno c) da mu finanskijski pomogne oko lecenja d) da snimi Grand specijal i posalje mu energiju

Stojan

pre 5 godina

Svi su poludeli u Grandu. Neka oni zadrze svoju energiju za sebe, mozda im ustreba a neka tog jadnika zaista pomognu ako mogu.

Rade

pre 5 godina

Ja mislio pomoći će mu novčano oko lečenja, kad ono Sale se zeza, baš ga briga ! ! ! !

gaga

pre 5 godina

Popovicu nemoj mnogo da se trudis,on jedva izvlaci zivu glavu a ti mu saljes poslednji snimak zvezde granda da gleda i slusa.!Sto se ne ponudi da das krv ako treba,da mu obezbedis jos sto treba za operacije koje predstoje a nema ih u bolnici na primer.Ovo sto ces uraditi nemoj "toliko da se trosis" stvarno si "veliki covek",e bas si jadan!

zoran

pre 5 godina

Navedeni je prouzrokovao saobraćajnu nesreću, vozeći pijan ili drogiran bez dozvole koja mu je oduzeta pre pet godina zbog kaznenih bodova. Sva sreća da nije naleteo na nekog i unesrećio ljude ni krive ni dužne svojom bahatom vožnjom.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija