• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

10.11.2018

15:24

MILANE, SAMO RAK JE GORI OD TEBE! Evo kakve je sve uvrede SEVERINA NAPISALA OCU SVOG DETETA!

Estrada

MILANE, SAMO RAK JE GORI OD TEBE! Evo kakve je sve uvrede SEVERINA NAPISALA OCU SVOG DETETA!

Podeli vest

Severina Kojić kaže da je "samo rak gori od Milana Popovića", njenog bivšeg partnera sa kojim ima sedmogodišnjeg sina Aleksandra!
Verbalno nasilje

Izludeo sam već od ovakvog verbalnog nasilja od strane Severine Kojić
Milan Popović

U javnosti se pojavio mejl pop pevačice upućen biznismenu u kojem ga je počastila teškim uvredama. Sve je počelo kada ju je Milan porukom obavestio da je odveo njihovog naslednika na previjanje stopala i napomenuo joj da nije u redu što ga nije obavestila u koje vreme Aleksandar ima pregled.

Nakon toga hrvatska pevačica mu je poslala elektronsko pismo u kojem, između ostalog, piše:

Spisak uvreda koje je Severina uputila Milanu:

* Moraš na lečenje, nevoljeno si dete
* Imaš perfidan i zli um, a na kraju ispadneš glup
* Manijak si i psihopata
* Nalemala bih te po govnarskim kostima
* Imaš masnu kosu, lud pogled
* U tebi čuči leglo gneva
* Povraća mi se kada te vidim
* Pomislim u sebi, bolje Milan nego rak
* Odgajaću sina da ne postane đubre kao ti

- Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi, bolje Milan nego rak. Odjebi od mene, manijače - napisala je pevačica ocu svog deteta i dodala:

- Odgajaću ga da nikada ne postane đubre kao što si ti. Aleksandra sam zaštitila od tvog crnila. Za njega sam spremna da umrem i ponovo oživim. Ti si spreman da zaludiš dete samo da bi meni napakostio, a Aleksandar će odrasti i shvatiće ko mu je tata - stoji u Severininom mejlu.

Nakon ovoga, Popović je rešio da presavije tabak i tuži bivšu partnerku za nasilje u porodici.

- Izludeo sam već od ovakvog verbalnog nasilja od strane Severine Kojić. Svaki moj pokušaj poslednjih pet godina da uspostavim nekakvu minimalnu komunikaciju u vezi s našim sinom po pravilu se završava ovakvim uvredljivim i ponižavajućim porukama nasilja. Zamislite sad našeg sina koji jednako voli i mamu i tatu i koji živi pored majke kojoj je nasilje nad ocem svog deteta svakodnevna praksa. Nadam se da će nadležni ovoga puta odreagovati kako bi sprečili ovakvo Severinino nasilničko i uvredljivo ponašanje, a i kako bi zaštitili našeg sina - poručio je "srpski kralj bakra".

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Sto se ovaj tupan ne ozeni pa stvori sebi porodicu. Tog sina sa pornografskom poluglumicom treba da zaboravi jer ga odgaja da bude hrvat. Od njega nista nece nikad biti.

Tina

pre 5 godina

A zašto, gospodine Stojane, da zaboravi svoje djete? Zbog čega? On je roditelj kao i ona...to što oni nisu mogli zajedno ne mora djete da ispašta. Gnušam se takvih kao Vi kojima je najlakše da se okrenu od problema a da ne pokušavaju da ga riješe na ovaj ili neki drugi način. Stidim se društva u kojem živimo i takvih ponašanja zaboravljanja djece ili djeteta!!!

srle

pre 5 godina

Zamislite samo kako tom detetu ispira mozak, taj mali ce ga mrzeti kao najgoreg neprijatelja. I mnoge zene to rade posle razvoda, okrenu decu totalno, sipaju im u glavu svakakve gluposti. Taj vid nasilja kojem su zene sklone se recimo ne sankcionise uopste, od muskarca - oca se ocekuje da bude budala, placa alimentaciju i trpi izivljavanje druge strane.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17