• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

12.11.2018

23:00

TELEVISA PRESENTA PEVAČICA PREŽIVLJAVA PRAVU ŠPANSKU SERIJU: Šutnula košarkaša čim ju je zaprosio!

Estrada

TELEVISA PRESENTA PEVAČICA PREŽIVLJAVA PRAVU ŠPANSKU SERIJU: Šutnula košarkaša čim ju je zaprosio!

Podeli vest

Dara Bubamara raskinula sa Nemanjom Bezbradicom, i to u trenutku kad ju je pitao da se uda za njega. Kad je to čuo njen bivši muž Milan Kesić, predložio joj da obnove romansu, ali i njega je odbila

Dara Bubamara (42) raskinula je sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom, i to u trenutku kad ju je zaprosio, saznaje Informer! Čim je za to saznao njen bivši muž Milan Kesić, pitao ju je da se pomire, ali je folkerka i njega odbila.

Foto: Informer DN

 

Bubamara već ima dva braka iza sebe i rešila je da se više ne udaje, što je otvoreno rekla i mladom košarkašu. Zato ju je njegova prosidba neprijatno iznenadila.

Razvod zbog golotinje

Neće da srlja

Košarkaš je želeo da stvori porodicu, a pevačici je karijera prioritet. Dara se dva puta udavala i ne želi da srlja u treći brak, ali ni da se vrati bivšem mužu Milanu

- Dara je bila zaljubljena u Nemanju, ali nije bila spremna za brak. Čim ju je pitao da se uda za njega, odlučila je da raskine, jer je shvatila da ne žele istu budućnost. On traži brak i da stvori porodicu, a njoj je karijera prioritet. Već se dva puta udavala i ne želi da srlja u treći brak - kaže za Informer izvor blizak pevačici.

Njen bivši muž Milan Kesić, s kojim Dara ima Konstantina, obradovao se kada je čuo da mu je nekadašnja supruga ponovo slobodna. Biznismen iz Pariza, koji je pre dve godine navodno ostavio pevačicu zbog njenih golih slika, sada hoće drugu šansu.

Foto: Informer DN

- Čim je saznao da je Dara ostavila Nemanju, Milan ju je pozvao. Rekao joj je da bi bilo lepo da ponovo budu porodica i da je posle dve godine shvatio da je ona prava žena za njega - priča naš izvor.

Hladan tuš

Smršala 10 kilograma

Otkad je Dara smršala više od deset kilograma, stalno se slika za Instagram. Pevačica je nedavno ispričala da je muškarci spopadaju otkad je liniju dovela do savršenstva.
- Stalno me muvaju momci, a na Instagramu mi šalju i slike svojih penisa - rekla je pevačica.

Međutim, Milan Kesić je dobio hladan tuš.

- Dara mu je objasnila da ne želi da se vraća na staro i da bi najbolje bilo da ostanu prijatelji. Nekoliko puta mu je ponovila: "Konstantin je jedini i najbitniji muškarac u mom životu." Bubamara je oduvek u dugim vezama i sada hoće da bude sama. Posvetila se sebi, smršala je, trenira, snima nove pesme i ubeđena je da za nju počinje potpuno novo poglavlje u životu, u kome nema mesta za dečka - zaključuje naš izvor blizak pevačici.

Tim povodom pozvali smo Bubamaru, ali ona nije bila raspoložena da priča o ljubavnom brodolomu.

- Odlučila sam da ne pričam o privatnom životu, već samo o novim pesmama i nastupima. Hvala na razumevanju - rekla nam je kratko Dara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija