• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

13.11.2018

20:26

NATAŠA BEKVALAC DIGLA RUKE OD LJUBAVI: Dopisujem se s muškarcima, ali ne tražim novog dečka!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC DIGLA RUKE OD LJUBAVI: Dopisujem se s muškarcima, ali ne tražim novog dečka!

Podeli vest

Nataša Bekvalac priznaje da se dopisuje s muškarcima, ali tvrdi da među njima ne traži novog dečka! Pop pevačica, koja je krajem aprila podnela zahtev za razvod od Luke Lazukića jer ju je prebio, ističe da nema vremena za novu ljubav

- Naravno da se dopisujem s muškarcima! Ali ne muvam se sa njima, greši onaj ko razmišlja drugačije. Trenutno nisam posvećena traženju partnera, već isključivo svojim ćerkicama i poslu.

Ove godine doživela si ružne stvari - porodično nasilje, razvodiš se, imala si udes...

- Kada podvučem crtu i pogledam unazad 2018. godinu, mislim da mi je bila fantastična jer sam postala majka još jedne devojčice. Godina u kojoj postaneš roditelj po drugi put može da bude samo dobra.

Uprkos svemu, ostavljaš utisak srećne žene. Kako to uspevaš?

- Sada sam zadovoljnija sobom, zato i izgledam sve mlađe i lepše.

Da li je došlo vreme za tvoj prvi veliki koncert u Beogradu?

- Možda sledeće godine, samo ako fizički i psihički budem spremna za to. Koncerte radim na specifičan način, dosta muzičara me prati na sceni. To je mnogo komplikovanije od načina na koji se mnogi koncerti danas rade.

JK, Emina i ja se držimo zajedno

Jelena Karleuša i Emina Jahović pružile su ti podršku u tvojoj borbi na sudu sa Lukom i povratku na estradu. Da li si to očekivala od njih?

- Žene na muzičkoj sceni funkcionišu dosta dobro, iako možda publici to tako ne deluje. Hvala im na podršci. Mi se držimo zajedno, pogotovu kada su u pitanju te ženske stvari.

Da li, kao većina žena, uživaš u šopingu?

- Drugi obavljaju šoping umesto mene. Ne zato što sam lenja i bahata, već zato što nisam neko ko preterano uživa u tome jer se brzo iznerviram.

Pratiš li zdravstveno stanje Darka Lazića, koji je doživeo sličan udes kao tvoj bivši muž Dača Ikodinović?

- Pratim i smatram da svi treba da mu šaljemo poruke ljubavi i pozitivnu energiju. Ne treba da se raspreda o tome šta i kako se desilo. Čula sam da je na dobrom putu da se oporavi. Mlad je, snažan, ima motiv da se bori. Držim mu pesnice i navijam za njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Acko

pre 5 godina

Cazimica ...svetica ..ova nata je postala kao Carica Jerina ..svakom ljubavniku otkine glavu

Tupig

pre 5 godina

Mislio sam da ce se udati 55%,sada sam siguran 100% sledece godine...zasto dajete glas ovoj i jk i emini i ne znam vise kojoj...

zoki

pre 5 godina

Moramo da joj mognemo da nadje cuveka koji ima puno puno para i koga moze da je*e ko budalu.

Unapred hvala

pre 5 godina

Znaci, spremna je oca svoje cerke da veze konjima za repove, ali narkomanu, pijanici i liku koji je vozio bez dozvole salje poruke ljubavi?!?! A da je taj Darko Lazic zgazio njenu cerkicu, nedajboze? Sta bi onda bilo?

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59