• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

13.11.2018

23:22

DARKOVA PORODICA SKUPLJA PARE DA VRATI DUG ZELENAŠIMA: Branka i Milan Lazić očajni, rešeni da izvade sina iz problema RASPRODAJU IMOVINU!

Estrada

DARKOVA PORODICA SKUPLJA PARE DA VRATI DUG ZELENAŠIMA: Branka i Milan Lazić očajni, rešeni da izvade sina iz problema RASPRODAJU IMOVINU!

Podeli vest

Roditelji Darka Lazića prodaju njegovu kuću u Brestaču, zovu pevačeve dužnike, rade sve kako bi sina izvukli iz problema jer duguje oko 400.000 evra

Roditelji Darka Lazića su očajni i na sve načine pokušavaju da sakupe novac kako bi otplatili sinovljeve dugove. Branka i Milan Lazić planiraju da prodaju njegovu vilu u Brestaču i redom zovu sve ljude za koje misle da su njegovi dužnici.

Pevač koji već 22 dana leži u KBC "Zemun" nakon jezive saobraćajke dužan je zelenašima oko 400.000 evra.

- Milan i Branka hoće da prodaju Darkovu kuću u Brestaču, za koju se nadaju da će izvući 80.000 evra. On je u to uložio mnogo para, ogroman je plac, kao i vila u kojoj je živeo. To je jedino što pevač ima na svoje ime i od čega sigurno mogu da uzmu neke pare i počnu da vraćaju njegove ogromne dugove - otkriva za Informer izvor blizak porodici Lazić.

Sevićeva otputovala u Beč

Darkova zakonita supruga rešila je da se ne bavi muževljevim dugovima, već je otputovala u Beč sa dečkom Danijelom. Pevačica i voditeljka ne obraća pažnju na ljude koji je kritikuju što se provodi dok je Lazić u bolnici.

Njoj su takođe zamerili što je išla i na koncert Maje Berović i provodila se, ali je svima objasnila da mora da nastavi sa životom kako njihova ćerkica Lorena ne bi osetila da postoji neki problem.

Osim što prodaju imovinu, pevačevi mama i tata zovu redom sve ljude za koje misle da su dužnici njihovog sina.

- Oni su očajni i pokušavaju na sve načine da izvuku svoje dete iz problema. Znaju da mu zelenaši neće oprostiti nijedan evro. Darko ih je, kad god bi prokockao veću sumu novca, lagao da je pozajmio nekom pare. Onda su oni zvali ljude za koje su mislili da su njegovi navodni dužnici i tražili im novac - priča naš sagovornik i dodaje da su za njegove laži saznali kada su nedavno kontaktirali čoveka za kog su mislili da duguje Darku 12.000 evra.

- Darko je krajem prošle godine jednom visokom policijskom službeniku dao 12.000 evra, a od njega je uzeo automobil "škodu superb", za koji je trebalo da doplati još 23.000 evra. S obzirom na to da je brzo slupao auto, slagao je roditelje da je tom čoveku pozajmio 12.000 evra, a ne da mu je platio auto. Kada su roditelji pozvali tu osobu da im vrati te pare, čovek je bio u šoku. Em Darko njemu duguje, em su ga označili kao dužnika. Lazićev otac Milan je hteo da umre od sramote kada je čuo pravu istinu. Ovo isto mu se dogodilo sa još nekim navodnim Darkovim dužnicima.

 

DARKOVA MAJKA PROGOVORILA O MALOJ LORENI! Ovo je prava istina da li se viđaju sa njegovom ćerkom

 

 

POKAJNIK! DARKO LAZIĆ ZVAO POPA U BOLNICU DA SE ISPOVEDI, sebi ne može da oprosti ove stvari

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 5 godina

Seviceva ne zeli da cuje za Darkove dugove!? Ma nemoj! E ako cemo po zakonu - sva imovina stecena u braku se deli po pola - ali onda podeli i dugove po pola!!! Ako je Darko pozajmio 400 hiljada i ulozio u zajednicki stan 300 hiljada, Sevickoj pripada pola stana ali i pola dugova! Tako mi te silne "ljubavi" od strane doticne umisljene "lepotice" prema muzu... Blago domu koji zaobidje!

Srba

pre 5 godina

Običan krimos ali naivko i usput ogrezli narkos zbog koga sad nedužni stradaju.

goran

pre 5 godina

pa on za jedan nastup uzme trogodišnju platu jednog doktora. Da ne mislite da treba i za njega sms poruke. Do pre pet godina nije znao da napiše tu cifru a danas toliko duguje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59