• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

14.11.2018

23:12

ANA SEVIĆ NE DA DARKOVIM RODITELJIMA DA VIDE MALU LORENU: Pevačica na čudan način štiti svoju naslednicu?!

Estrada

ANA SEVIĆ NE DA DARKOVIM RODITELJIMA DA VIDE MALU LORENU: Pevačica na čudan način štiti svoju naslednicu?!

Podeli vest

Baka Branka i deda Milan tri nedelje nisu videli unuku. Čuje se samo preko telefona. Sevićeva se plaši da joj u Brestaču neko ne ispriča da joj je otac u bolnici

Pevačica Ana Sević već tri nedelje nije dovela ćerkicu Lorenu u Brestač kod Darkovih roditelja da je vide. Od kada je folker 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, baba i deda nisu videli svoju unuku.

Kako tvrdi izvor Informera, Sevićeva svima govori da je tako bolje za devojčicu jer bi odmah pitala za tatu kada bi otišla kod baka Branke i deda Milana.

- Darkovi roditelji se stalno čuju sa Lorenom, ali ni jednom nisu uspeli da je vide. Oni su očekivali da će je Ana dovesti u Brestač, međutim za sve ovo vreme ona to nije ni jednom uradila. Švrćka se po belom svetu, putuje, a teško joj je da sedne u kola i pređe šezdesetak kilometara da dovede dete kod babe i dede. Njihova Loka im mnogo nedostaje. Samo im je to falilo na svu ovu muku - kaže izvor Informera blizak porodici Lazić.

On objašnjava da Sevićeva nije otvoreno rekla bivšoj svekrvi i svekru da im ne da dete, ali uporno izbegava njihov susret.

- Kad god je Branka i Milan pitaju kada će videti unuku, Ana ima neki izgovor. Rekla im je u jednom momentu da se plaši da Lorena nešto ne posumnja kad dođe u Brestač. Plaši se da bi Darkova baba Milka, Lorenina prababa mogla nešto da oda, pa joj je zato bolje da devojčicu čuva daleko od sela - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je Lazićeva naslednica u telefonskom kontaktu sa njegovim roditeljima:

- Ana je dala devojčici da se čuje sa babom i dedom telefonom i to je to. Komuniciraju na taj način. Ona stalno pita kada će doći kod njih, jer su mnogo vezani. Poseban odnos ima sa dedom, od kog se ne odvaja - navodi naš izvor.

Da je malena Lorena veoma vezana za babu i dedu i da obožava da bude u Brestaču nedavno nam je potvrdila i Darkova rođaka Dušica:

- Od Lole krijemo šta se desilo. Omiljena je ovde u selu, obožava da dolazi kod babe i dede. Kad treba da krene kući, viče, plače da neće - rekla je pre nekoliko dana Dušica za Informer.

 

DARKO LAZIĆ U TEŠKOJ DEPRESIJI! Samo ćerka može da ga spasi?

 

DARKOVA PORODICA SKUPLJA PARE DA VRATI DUG ZELENAŠIMA: Branka i Milan Lazić očajni, rešeni da izvade sina iz problema RASPRODAJU IMOVINU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara

pre 5 godina

Dama koja zivi u luksuzu, kucna pomocnica stan200 kvadrata ljubavnik a ne radi nista. Darka je iskoristila sad kad treba vracat dugove, i pokazat humanost ja stim nemam nista! Vazno je da se provodi, a to sto Loreni neda da vidi babu i dedu pokazuje pravo lice.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17