• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CDM.ME

17.11.2018

11:54

NEKA MI STAVE GOLE FOTKE NA OMOT CD! Severina progovorila o seksi slikama: OBUČENA ILI NE, BAŠ SAM DOBRA ŽENSKA!

Estrada

NEKA MI STAVE GOLE FOTKE NA OMOT CD! Severina progovorila o seksi slikama: OBUČENA ILI NE, BAŠ SAM DOBRA ŽENSKA!

Podeli vest

“Nedavno mi je bivši partner pretio nekim golišavim fotkama, potom su ih i objavili. Ostala sam kul jer me dvaput ista stvar ne može pogoditi. To nije lep čovek”, rekla je Severina Kojić.

Vest, a i gole fotografije na kojima je navodno pevačica, preneli su krajem avgusta svi regionalni mediji. Fotografije su se proširile brzinom munje i odmah postale vruća tema i u Hrvatskoj. Iz Severininog tima saopštili su da su odmah preduzeli sve pravne radnje za zaštitu njenih interesa.

(HOT FOTO) NOVE GOLE FOTKE! Severina BEZ IČEGA NA SEBI u krevetu i kupatilu, SISE NA IZVOLTE                    

Tako su postupili i kad su u oktobru mediji ponovno tvrdili da imaju njene gole fotografije.

 - Ovakve osvete bivših partnera, nameštaljke i pokušaji diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gde su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros smo preduzeli sve da zaštitimo Severinu -  ispričao je tad njen menadžer Tomislav Petrović.

Oba puta Severina je bila bez komentara na objave. Sad se ipak predomislila.

 - Kad su izašle ove slike mene kao od majke rođene u pozi Rembrandtovih lepotica, odmah sam nazvala Tomicu i rekla mu da te fotke lepo stavi na omot CD-a jer da će se sa njima puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska -  ispričala je Seve za Appeal, magazin o estetici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija