• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

17.11.2018

18:40

DARKO MOLI LEKARE: Hoću da vidim Lorenu, dovedite je MORAM DA JE ZAGRLIM!

Estrada

DARKO MOLI LEKARE: Hoću da vidim Lorenu, dovedite je MORAM DA JE ZAGRLIM!

Podeli vest

Darko Lazić stalno doziva ćerku Lorenu (4) otkako mu se zdravstveno stanje poboljšalo

Pevač svakodnevno pita za svoju mezimicu, ali lekari za sada ne mogu da mu ispune želju da je vidi, jer je deci zabranjen pristup u šok-sobu u kojoj se Lazić i dalje nalazi.

- Otkako mu je bolje, Darko se neprestano raspituje za Lorenu. Govori svojim roditeljima kako je se puno uželeo, a lekare moli da mu kako znaju i umeju omoguće da je vidi. Često ume da kaže: "Želim da je vidim makar na tren" ili "Ako je budem video, biće mi još bolje". Pevač je od ćerkice odvojen duže od tri nedelje, pa mu je samo ona na pameti - kaže izvor blizak porodici Lazić.
Naš sagovornik ističe da je svima žao što on toliko pati za ćerkom, ali da je trenutno neizvodljivo da im se omogući susret u bolnici.

- Deci je strogo zabranjen pristup na intenzivnoj nezi, a sve i da nije, za Lorenu bi bilo strašno da ga vidi u tom stanju. On leži nepomičan, ne može da ustane, uz pomoć lekara u krevetu radi vežbe, a na glavi mu je i dalje maska za kiseonik. To bi moglo biti traumatično iskustvo za njegovu ćerku. Ali lekari veruju da bi do susreta moglo da dođe u nekoj bližoj budućnosti - završava priču naš izvor.

JE L' ODAO DILERE? Robijaš se u KBC Zemun raspitivao o čemu je DARKO LAZIĆ PRIČAO SA POLICIJOM!

Noću se budi u jakim bolovima


Laziću se znatno poboljšalo opšte zdravstveno stanje, ali i dalje trpi jake bolove. Najviše ga bole noga i kuk, koji su mu nedavno lekari operisali, pa je stalno pod lekovima protiv bolova, ali i za smirenje. Prolazi kroz veoma težak period, ali doktori su mu na raspolaganju 24 sata dnevno kako bi mu ublažili muke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Visnja

pre 5 godina

Razumem da je pozeleo svoje dete ali imali iole mozga da bi samo lose ucinio svom detetu tako malom od 4god da ga vidi takvog covek nikad nece da se opameti i kad sve prodje on ce opet po starom

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17