• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Inforemer

18.11.2018

23:15

PRIJA I FILIP OD SVADBE ZARADILI POLA MILIONA EVRA?! Ipak treba još love, BRENA PODIŽE KREDIT ZA KUĆU MLADENCIMA?

Estrada

PRIJA I FILIP OD SVADBE ZARADILI POLA MILIONA EVRA?! Ipak treba još love, BRENA PODIŽE KREDIT ZA KUĆU MLADENCIMA?

Podeli vest

Lepa Brena uskoro će podići kredit kako bi svom sinu Filipu Živojinoviću i njegovoj supruzi Aleksandri Prijović kupila kuću

Najveća balkanska zvezda ovih dana preokupirana je obilaskom banaka i pripremom dokumentacije jer želi da ovaj dug i iscrpan proces što pre okonča, s obzirom na to da u njihovu porodicu za nekoliko meseci stiže prinova.

Zato je prethodne nedelje, zajedno s Filipom i Aleksandrom, ona posetila jednu filijalu gde se detaljnije raspitala o uslovima za dobijanje pozajmica na nekoliko godina. Sve to je Brena ispričala svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Saši Popoviću prošlog četvrtka pred snimanje emisije "Grand specijal".

- Gde si, šta ima novo - pitao je Saša svoju kumu i saradnicu čim je ušla u prostoriju, a ona mu je odgovorila.

- Evo me, Sale... Ceo dan sam bila s Filipom. Išli smo da vidimo za taj kredit za kuću koju žele da kupe on i Aleksandra - rekla je pevačica, dodajući da je s njima u banci bio i Boba Živojinović, Filipov otac.

Foto: Instagram

U prostoriji je, pored njih dvoje, bilo još desetak pevača, kao i dosta pripadnika sedme sile i zaposlenih u "Grandu", pa je Popović posavetovao Breni da bude malo tiša i opreznija jer bi neko mogao da čuje o čemu njih dvoje razgovaraju. 

- Polako s tim. Još nećemo da pričamo o tome, nek se oni prvo skuće, pa ćemo onda videti šta i kako - zagonetno je odgovorila na pitanje novinara da li je uspela da dobije kredit za kupovinu kuće za pastorka i snaju.

Podsetimo, još pre nego što su se venčali u junu ove godine, Aleksandra i Filip počeli su da žive zajedno u njenom stanu u naselju Stepa Stepanović, gde su i nastavili život posle svadbe.

Nekretnina jeste prostrana, ali uskoro bi pevačica trebalo da se porodi i na svet donese sina, pa pretpostavljamo da zbog toga žele da se presele u veći i komotniji prostor. Budući da Aleksandra već neko vreme ne nastupa i sasvim sigurno će biti na porodiljskom još duže vreme, očekivano i razumljivo je da pomoću kredita reše svoje stambeno pitanje.

Foto: Informer

Filip i Aleksandra dobili su oko pola miliona evra na svom venčanju u junu ove godine, ali očigledno da im taj novac nije mnogo pomogao da se skuće. Prema saznanjima Kurira, većina zvanica na njihovoj svadbi odlučila je da im daruje keš umesto raznih drugih poklona.

- S obzirom na to da je na proslavi bilo oko 900 zvanica, mladenci su u ogromnom plusu. Veliki broj kolega i prijatelja porodice Živojinović s javne scene prisustvovao je venčanju, a zna se da su mnogi galantni kada su pokloni u pitanju - rekao je dobro upućen izvor.

TRUDNA SNAJKA LEPE BRENE DONELA BITNU ODLUKU: Ma kakva Amerika, porodiću se u Srbiji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
severni

pre 5 godina

Ne zaboravi narode da ih čeka teška kletva i maler. Zato što su se venčali u crkvi u vreme posta i pravili mrsnu svadbu !!! Razmetali se novcem, bahatili i silili! U SRED POSTA EJ LJUDI !! Pa to ne može da prođe od Boga nekažnjeno.

Mirko

pre 5 godina

Razvratnici prokletni bili. Pojesce te vasa g...a.

KuKuRiKu

pre 5 godina

Sve avioni, ksmioni, drž-ne-daj, a kad onaj tamo uzimao od zelenasa, Fahreta se kreditira u bankama... mani ga

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija