• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

20.11.2018

08:23

ANA JE ZLOBNA I OPASNA ŽENA! VARALA JE MOG SINA, NE DA NAM DA VIDIMO UNUKU! Otac Darka Lazića o progovorio o odnosu sa BIVŠOM SNAJKOM!

Estrada

ANA JE ZLOBNA I OPASNA ŽENA! VARALA JE MOG SINA, NE DA NAM DA VIDIMO UNUKU! Otac Darka Lazića o progovorio o odnosu sa BIVŠOM SNAJKOM!

Podeli vest

Milan Lazić tvrdi kako on i njegova supruga nisu u dobrim odnosima sa Darkovom bivšom suprugom Anom Sević

Milan Lazić, otac pevača Darka Lazića tvrdi kako on i njegova supruga Branka nisu u dobrim odnosima sa bivšom snajom Anom Sević koja im, prema njegovim rečima, ne dozvoljava da viđaju unuku Lorenu dok je njihov sin u bolnici.

Porodici Lazić od svega je sada najvažniji Darkov oporavak, a pevačeva majka je juče prvi put sa osmehom dala izjavu i potvrdila da je Darko bolje i da njegov oporavak teče kako treba.

Ipak, Darkov otac je u celoj ovoj priči sa srećnim krajem najviše razočaran svojom bivšom snajkom.

ANA SEVIĆ NE DA DARKOVIM RODITELJIMA DA VIDE MALU LORENU: Pevačica na čudan način štiti svoju naslednicu?!

- Može da se ljuti kad se piše loše o njoj, jer je boli istina. Priča kako je s nama u dobrim odnosima, a to nije tačno. Ona s nama nije u kontaktu, a u javnosti se trudi da prestavi to drugačije. Varala je mog sina, i to svi znaju. Da je bila prava žena, ne bi se rastali. Ajde, beži. Svi mi znamo i kad, i šta, i koliko. To ne treba da se priča. Sramota me od nje - rekao je Milan.

- Ja se nisam s njom svađao, ali eto, ona pokušava da obmane sve. Čujem da putuje po svetu. Neka je. Ona je zlobna i opasna žena. Mi smo sve tolerisali zbog sina, sklanjali smo se i nismo hteli da pravimo svađu, i ta tolerancija nas je mnogo koštala - ispričao je Darkov otac, koji je u svemu priznao i da mu teško pada to što ne viđa unuku.

DARKO LAZIĆ I DALJE U TEŠKIM BOLOVIMA, a njegov otac konačno OTKRIO ISTINU O DUGOVIMA I KOKAINSKOJ KRIZI!

- Zvao sam da čujem unuku, a Ana je promenila broj telefona i ne možemo da je dobijemo. Njeni roditelji neće da nam se jave. Njena majka nam je pustila poruku da dete nije kod njih. Nisam ja budala da me za*ebava. Znaju oni da bi se moja unuka oduševila kad bi me čula. Odmah bi mi rekla: "Deda moj, gde je baba, stric, tata", a oni to brane. Ona je dedina snaga i svi je volimo, a Ani neka je na čast što brani da budemo u kontaktu s detetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će sve to doći na svoje. Mnoge stvari će se promeniti - završio je Milan Lazić.

NOVA DRAMA DARKA LAZIĆA! Sve je očekivao, ALI NE I OVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija