• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

20.11.2018

15:47

ANA LAŽE KAO PAS! DARKO PITA ZA DETE, A NIKO NE ZNA GDE JE! Šokantna ispovest Lazićeve bake Milke!

Estrada

ANA LAŽE KAO PAS! DARKO PITA ZA DETE, A NIKO NE ZNA GDE JE! Šokantna ispovest Lazićeve bake Milke!

Podeli vest

Nakon oca Milana Lazića oglasila se i Milka, baka pevača Darka Lazića koji zbog teške saobraćajne nesreće od 23. oktobra leži u KBC Zemun

- Ana je iskoristila Darka. Samo ga je kratko volela, a onda su živeli kao mačka i vaška. Kad je imao pare volela ga je, kad ih ponestane nije. Da li ga je varala ja ne znam. Mi smo Anu voleli koliko i ona nas, pa vi zaključite sami koliko je to. Mi smo je primili otvorenog srca, ali to ona nije htela ni da vidi, ni da zna, glumila je da je viši nivo od nas - kaže Darkova baka Milka i dodaje:

- Ana je ukupno dva puta bila kod Darka, a lagala je da je krišom od novinara ulazila u bolnicu. Ne da nam dete da vidimo sve ovo vreme. To što Ana priča svojim navodnim prijateljima, da Darko nije vodio računa o Loreni i davao novac za nju, ona laže kao pas. Kažu da priča kako je prolazilo i po mesec dana da Darko ne pita za Lorenu, a on živi za nju otkad je dobio!

ANA JE ZLOBNA I OPASNA ŽENA! VARALA JE MOG SINA, NE DA NAM DA VIDIMO UNUKU! Otac Darka Lazića o progovorio o odnosu sa BIVŠOM SNAJKOM!

Lazićeva baka Milka kaže kako cela porodica, pre svega Darkovi roditelji Branka i Milan, pokušavaju da dođu do unuke.

- Milan i Branka su uporni da dođu do Lorene i da je dovedu kod nas, da bude sa nama koliko god bude htela. Detetu je najlepše kod majke, to niko ne spori, ali mora i trebalo bi da zna i za oca i za najbližu rodbinu. Ona nije beba i zna dete gde joj i šta prija. Ona je naša krv. Darko pita roditelje za svoje dete, a oni ne znaju šta da mu kažu. Ne zna da je nisu ni čuli ni videli, otkad je on imao nesreću. Ana je promenila broj, a njena majka je preko telefona rekla da dete nije kod njih. Kažu da je otputovala u inostranstvo sa novim dečkom, a za devojčicu niko ne zna gde je - kaže Milka.

NOVA DRAMA DARKA LAZIĆA! Sve je očekivao, ALI NE I OVO!

- Nama je suđeno da patimo za unukom uz muku koju imamo sa Darkom. Ona je veoma vezana za nas i sve nas mnogo voli, to niko ne može da porekne. Sve joj želje ispunjavamo kad je Darko dovede. Lorena voli i babu i dedu i strica i prababu. Dobila je sestricu, a još je nije videla - ispričala je Milka koja je nedavno dobila još jednu praunuku, budući da je Darkov brat Dragan dobio ćerku.

Baka Milka je prokomentarisala i priče da je porodica Lazić u finansijskim problemima otkako je Darko doživeo udes.

- Imamo finansijske poteškoće, ali nismo bez dinara. Imamo mi naša primanja, koja nisu velika, a mnogočlana porodica smo. Živimo svi pod istim krovom: Milan, Branka, Dragan sa ženom i bebom, i ja. Moj muž je umro pre osam godina. Darko je takođe, sa nama bio u poslednje vreme. Mi dišemo svi jednom dušom, probleme rešavamo zajedno i radujemo se zajedno. Ovo je najveća muka koja nas je zadesila za sve ove godine. Veliki su troškovi sada oko svega što treba za Darka. Treba platiti troškove puta do Beograda dva puta dnevno, samo koliko to košta. Ne pozajmljujemo novac ni od koga, jer imamo. A Dragan radi, peva, iako mu duši nije do pesme, ali i on hoće da obezbedi šta nam treba i da na taj način pomogne i bratu. Mada njegove tezge nisu mnogo plaćene. Ja ne mogu da idem da vidim Darka u bolničkoj postelji jer bi mi srce prepuklo od tuge. Moj veseljak i moja sreća vezana za aparate. On jeste bolje, ali stalno se neki problemi novi pojave i duga borba mu predstoji, a i nama sa njim. Evo sad nas brine ta temperatura što je ima - objasnila je Darkova baka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cvetin

pre 5 godina

pa šta više preterujete ostavite čoveka da se izleči.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija