• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

21.11.2018

22:34

OTKRIVAMO! MISTERIOZNA DEVOJKA POZVALA PEVAČA PRE NESREĆE! Darko Lazić stradao zbog svađe sa ljubavnicom!

Estrada

OTKRIVAMO! MISTERIOZNA DEVOJKA POZVALA PEVAČA PRE NESREĆE! Darko Lazić stradao zbog svađe sa ljubavnicom!

Podeli vest

Darko je mrtav pijan, besan i neispavan seo u kola jer mu je švalerka pretila da će ispričati sve o njihovoj romansi njegovoj verenici Marini Gagić

Darko Lazić je doživeo tešku saobraćajku zbog ljubavnice! On je 23. oktobra, na dan nesreće, besan, mrtav pijan i neispavan seo u kola i ludački vozio ka Brestaču jer je želeo da spreči misterioznu devojku da njegovoj verenici Marini Gagić ispriča za njihovu avanturu.

Lazić se noć pre nesreće posvađao sa švalerkom i rekao joj da ne želi više da čuje za nju, međutim ona ga je ujutru pozvala misleći da se pevač smirio, ali su nastavili da se svađaju. Tada je ona zapretila da će pokazati njihove zajedničke fotografije i njegove poruke Marini, što je Lazića izbacilo iz takta.

Darko pobesneo

Prijateljica Darkove ljubavnice ispričala nam je do sada nepoznate detalje od tog kobnog jutra kada se Darko slupao.

- Mnogo su se svađali i ona je u besu rekla da će sve ispričati Marini, ali nikada ga ne bi izdala. Sada ne može sebi da oprosti što mu je tako pretila. Ispričala mi je da je Darko poludeo, da joj je rekao da će odmah doći kod nje i da ništa ne radi dok se ne vide. Seo je u kola, ona ga je čekala nadajući se da će se pomiriti, međutim njega nije bilo. Zvala ga je, bio je nedostupan, onda je na portalima pročitala šta se dogodilo - prepričava za Informer šta se dogodilo u vreme nesreće prijateljica Darkove švalerke.

Ona dodaje da njena drugarica ne može da dođe sebi od kada se sve dogodilo.

- U depresiji je, stalno plače, moli se za Darka. Krivi sebe za nesreću, na lekovima je. Nikako ne možemo da je smirimo i da joj objasnimo da je sada on dobro. Želela je da ide kod njega u bolnicu, da ga vidi, ali je svesna da je nikada ne bi pustili. Plaši se i da se ne sretne sa Marinom, pa da ne napravi Darku problem. Ona ga mnogo voli i zato je i pristala da mu bude druga. Ne znam kako će sebi ovo ikada oprostiti - kaže prijateljica Darkove ljubavnice.

Prijatelj čuo poziv

Da je Darko pijan seo u kola zbog misterioznog telefonskog pozivao ispričao je i njegov prijatelj Duško Pantić, koji je bio sa Darkom pre nesreće.

- Društvo se ujutru razišlo pa je i Darko krenuo kući, ali sam ga odgovorio od te ideje. Rekao sam mu: "Nećeš sada ići kući, zajedno spavamo kod mene pa ujutru kad ustanemo i doručkujemo, onda se razilazimo." Pristao je i otišli smo u sobu i legli. Ja sam tada spavao, ali sam kroz san čuo da mu zvoni telefon i da priča. Nastavio sam da spavam, a on je otišao. Devojka sa recepcije mi je kasnije rekla da je izašao u pola osam iz hotela - ispričao je Pantić neposredno posle nesreće.

Verenica puca

Devetnaestogodišnja Marina Gagić, s kojom se Lazić verio pre nesreće, sve teže podnosi sve što joj se događa. Njeni bliski prijatelji kažu da ona neće ostati uz Darka i da ne može da izdrži pritisak pod kojim se našla nakon što je on stradao.

- Premlada je ona za sve ovo. Boli je što mnogi osuđuju Darka jer je bio pijan, vozio brzo. Nisam sigurna da će biti uz njega do kraja - kaže Marinin prijatelj.

Sevićku boli uvo za Darka

Darkova zvanična supruga Ana Sević više se uopšte ne raspituje za svog muža. Ona čak ni njegovim roditeljima ne dozvoljava da viđaju unuku Lorenu, što je potvrdio i Darkov otac Milan.

- Priča kako je sa nama u dobrim odnosima, a to nije istina. Ona s nama nije u kontaktu, a u javnosti se trudi da predstavi to drugačije. Varala je mog sina i to svi znaju. Da je bila prava žena, ne bi se rastali. Sramota me je od nje. Ona je zlobna i opasna žena. Zvao sam da čujemo unuku, a Ana je promenila broj i ne možemo da je dobijemo - ispričao je pevačev otac Milan za Kurir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena2000

pre 5 godina

Ni taj Darko nije svetinja.Drogeras i ne razlikuje se mnogo od bivse zene,ipak je on svoju verenicu prevario.Ko zna,mozda je ta nesreca kazna od Boga jer je takav.

Dokle

pre 5 godina

Dokle da izmasljate i lazete. Kazite otvoreno, odakle vam informacije?

Jovan

pre 5 godina

Sević Ana loš čovek nikakva pevačica bez duše sada se iživljava na babi i dedi neda unuku Lorenu da viđaju pare od osiguranja ne može da dobije Darko je preživeo nikada više neće naći izvor para kao što je kod Darka bio a ona nije ni proaečna pevačica !

Dara

pre 5 godina

Ana kriva za razvod, a gospodin se drogirao naveliko pre braka, tj. Od 19.god. I pio..I svalerao I drogirao.

Sta reci

pre 5 godina

Sem da je gadura, kao i sve druge sponzoruse.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija