• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/informer.rs

22.11.2018

12:34

DARKO LAZIĆ PO DRUGI PUT POSTAJE OTAC: Njegova devojka Marina je trudna!

Estrada

DARKO LAZIĆ PO DRUGI PUT POSTAJE OTAC: Njegova devojka Marina je trudna!

Podeli vest

Darko Lazić za nešto više od 6 meseci po drugi put će postati otac

Kako je preneo Telegraf.rs od izvora bliskog porodici Lazić, Darkova devojka Marina Gagić pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, na početku trećeg meseca trudnoće.

- Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posledica stresa koji je doživela usled Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da veruje šta čuje i šta se dešava. Naravno, odmah je vest saopštila svojoj i Darkovoj porodici - kaže sagovornik.

Kako objašnjava, Marina je Darku radosnu vest saopštila u utorak.

- On je pre dva dana saznao. Plakao je i smejao se u isto vreme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, lepšu vest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vetar u leđa da se bori da se što pre oporavi - dodaje izvor Telegrafa.

Upravo ovo je razlog zbog kog Marina više Darka ne posećuje u prepodnevnim satima, već isključivo poslepodne, kad nema gužve i medija.

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Marina ostavila Darka, ali je njegova majka Branka demantovala ove navode. Branka je tada imala širok osmeh, a sada nam je sasvim jasno i zbog čega su je te priče samo nasmejale.

Ovim povodom pozvali smo Marinu, ali je konstantno odbijala poziv. Ni Darkovi roditelji, koji su jutros ponovo posetili sina, nisu odgovarali na pozive.

DARKO LAZIĆ VIŠE NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN! Pevač će uskoro moći da prima posete!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DIONA

pre 5 godina

Najlepše čestitke Darku i Marini.Samonapred. Darej želim ti što bržeozdravljenje.

Stojan

pre 5 godina

Jadna ta mlada zena. Biti trudna a nevencana, trudna sa drogirasem, snekim ko nema nista drugo nego dugove, trudna sa nekim ko ce pijan i drogiran sesti da vozi auto.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija