• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

24.11.2018

23:00

PROBLEMI U ŽIVOTU MLADOG PEVAČA SE NASTAVLJAJU! Darko Lazić hoće da se ženi, juri Sevićku da mu da razvod!

Estrada

PROBLEMI U ŽIVOTU MLADOG PEVAČA SE NASTAVLJAJU! Darko Lazić hoće da se ženi, juri Sevićku da mu da razvod!

Podeli vest

Kada je čuo da mu je verenica Marina Gagić trudna, pevač je odlučio odmah da se oženi njom, međutim prvo mora da okonča brak sa Anom Sević

Folker Darko Lazić, koji već mesec dana leži u bolnici, rešio je da se oženi Marinom Gagić čim je saznao da će mu ona za šest meseci roditi dete! Pevaču, međutim, problem pravi njegova i dalje zakonita supruga Ane Sević, od koje ne može da se razvede jer je ona prekinula kontakt sa svima.

Sevićeva je promenila broj telefona, iselila se iz stana u Skojevskom naselju u kom su živeli dok su bili zajedno i nikome se ne javlja.

Ana aktivna na Instagramu

Dok njen suprug leži u KBC Zemun i brine za ćerkicu, Ana Sević putuje po svetu. Iako je promenila broj telefona, pa je nedostupna i novinarima, pevačica je veoma aktivna na Instagramu. Kači fotografije sa putovanja, a poslednju je okačila iz Bosne i Hercegovine.

Osim što Darko ludi što ne može da dođe do nje kako bi se čuo i video sa ćerkicom Lorenom, sada mu predstavlja problem i to što ne može da se razvede, jer po svaku cenu želi da se oženi Marinom.

- Darko je i pre nesreće želeo da se venča s Marinom, a kada je čuo da je trudna, rešio je da to bude što pre. On bi hteo da potpišu papire pre nego što mu se devojka porodi. Spremni su čak da se venčaju u bolnici, jer će on i narednih meseci biti na lečenju. Planiraju da zovu matičara da dođe u KBC Zemun, međutim Ana mu pravi problem. Žena kao da je u zemlju propala. Nikome se ne javlja, ne možemo da joj uđemo u trag - kaže Darkov blizak prijatelj za Informer.

Pevačevi roditelji Milan i Branka besomučno pokušavaju da stupe u kontakt sa snajkom, jer žele sinu da ispune želju da se što pre razvede, ali za sada ne mogu da dobiju Anu.

- Zovu je na broj mobilnog telefona koji je godinama koristila. Stalno je nedostupna, očigledno je kupila novu karticu. Raspitivali su se kod prijatelja ne bi li saznali koji broj sada koristi, ali niko ne zna. Pokušali su da je pronađu i u stanu u Skojevskom naselju, gde je živela sa Darkom, a u kom je ostala sa detetom nakon što su se rastali. Ni tamo je nema. Niko ne zna gde je, ne javlja se, ne komunicira sa ljudima koji poznaju Darka. Zgroženi su njenim ponašanjem, ali i očajni što ne mogu da dođu do nje - tvrdi naš sagovornik.

Darko ne zna gde mu je ćerka


Pored toga što je očajan jer ne može da se razvede od Ane Sević, Darko je besan i što ne zna gde mu je ćerka Lorena. On želi da se čuje sa njom barem preko telefona, ali ne uspeva jer je njegova žena konstantno nedostupna

I sam Milan Lazić je priznao da ne može da dođe do Ane, a sada mu je još više stalo da je dobije, kada zna planove svog sina.

- Zvao sam da čujem unuku, a Ana je promenila broj telefona i ne možemo da je dobijemo. Njeni roditelji neće da nam se jave. Njena majka nam je pustila poruku da dete nije kod njih. Nisam ja budala da me za*ebava. Ani neka je na čast što brani da budemo u kontaktu s detetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će sve to doći na svoje. Mnoge stvari će se promeniti - rekao je Darkov tata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17