• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

26.11.2018

23:30

VELIKA FOLK ZVEZDA NAM OTKRIVA ŠTA MISLI O VERENICI SVOG SINA  Snajka se uselila u kuću, KAO DRUGA ĆERKA MI JE!

Estrada

VELIKA FOLK ZVEZDA NAM OTKRIVA ŠTA MISLI O VERENICI SVOG SINA Snajka se uselila u kuću, KAO DRUGA ĆERKA MI JE!

Podeli vest

Ceca Ražnatović ističe da se odlično slaže sa Bogdanom Rodić, budućom ženom svog naslednika Veljka. Ona je dobro dete iz divne porodice, kaže pevačica

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da buduću snajku Bogdanu Rodić doživljava kao svoju drugu ćerku.

Pevačica ne krije da obožava izabranicu svog sina Veljka Ražnatovića i presrećna je što je manekenka i bivša košarkašica odnedavno počela da stanuje u njihovoj porodičnoj kući u Beogradu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tasa dala zeleno svetlo

Drago mi je što se i Anastasija lepo slaže s Bogdanom. Često svi zajedno sede kod kuće i druže se
Ceca Ražnatović

- Bogdana kod nas živi skoro dva meseca, sjajno funkcionišemo i slažemo se. Slobodno mogu da kažem da sam pored Anastasije dobila drugu ćerku - s osmehom na licu priča folk diva.

Veljko se verio s Bogdanom 14. novembra ove godine, a pevačica ističe da joj je veoma drago što je njen sin izabrao baš nju jer je jako mila i fina devojka.

- Bogdana je dobro dete iz divne porodice. Moj sin jeste mlad, ali mu je ovo zaista ozbiljna veza Najduža do sada i najozbiljnija. Nijednom se za sve ovo vreme nisu posvađali, iako su skoro godinu dana zajedno. Drago mi je što se i Anastasija lepo slaže s njom. Često svi zajedno sede kod kuće, gledaju televiziju, pričaju i druže se - uzbuđeno priča Ceca i napominje da će doček Nove 2019. godine provesti svi zajedno u kućnoj atmosferi.

Na Jahorini bez dece i snajke

Ceca će 1. decembra nastupiti na Jahorini i tako ozvaničiti početak zimske sezone na toj planini. Kako kaže, tamo će ići bez dece jer oni imaju svoje obaveze.
- Veljko ima borbe za "Zlatnu rukavicu" krajem novembra, a 1. decembra igra se finale. Nadam se da će doći do finala, navijam za njega svim srcem. Anastasija je okupirana slikanjem i snimanjem nove pesme tako da ni ona neće biti u mogućnosti da krene sa mnom na Jahorinu. To je sasvim u redu. Ne moraju oni svuda da idu sa mnom, samo tamo gde sami požele - jasna je pevačica.

- Novu godinu ćemo dočekati kod kuće, porodično. Biće tu moja deca, snajka, sestra sa svojim suprugom i decom, moji roditelji i uživaćemo u opuštenoj atmosferi. Sutradan odmah putujem za Crnu Goru, gde ću pevati za reprizu u jednom hotelu u Petrovcu - objašnjava pevačica, koja će Veljka, Anastasiju i Bogdanu obradovati jednim egzotičnim putovanjem u 2019. godini.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vodim ih u Meksiko

Početkom januara nastupam u Meksiku, vodim ih sve sa sobom
Ceca Ražnatović

 

- Vodim ih sve u Meksiko! Trećeg i četvrtog januara nastupam u Kankunu i idemo svi zajedno. Želja mi je da ih častim jednim lepim putovanjem i da prve januarske hladne dane provedemo u tropskom raju. Biće nam super - raduje se Ražnatovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 5 godina

A Dali taj doticni "ARKAN" junior ima zlatan kur.c ili mu mama ima zlatnu pic.icu?A mozda pilicarka ima dijamantsku ?Pa ljudi dali vam dolazi do pameti u ovoj nasoj zemlji koga briga za ove idiote i skorojevice!Samo ne mojte da nas u Begaljici provocirate, kako srpska majka daje kolac ovome bokseru da ga monah sece.Otkacicemo od pravoslavlja zbog ovih nazovimo pravoslavnih odpadnistavih idiota.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija