• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

28.11.2018

16:14

(FOTO) POVREĐEN VELJKO RAŽNATOVIĆ! Verenica Bogdana se oglasila emotivnom porukom!

Estrada

(FOTO) POVREĐEN VELJKO RAŽNATOVIĆ! Verenica Bogdana se oglasila emotivnom porukom!

Podeli vest

Verenica Veljka Ražnatovića Bogdana Rodić uputila je javnu emotivnu poruku svom dragom, koji se nedavno povredio na treningu

Budući da je Veljko imao povredu rebara zbog koje je morao da otkaže učešće na bokserkskom turniru sa reprezentacijom, te će morati da odmara narednih nedelja, Veljko ove zimske dane provodi sa verenicom.

Lepa Bogdana poručila je povređenom vereniku da je on njen ceo svet.

- Nikada nikoga ovoliko nisam volela. Moj život - napisala je Cecina buduća snajka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Koliko si ih imala do sad

pre 5 godina

E, nikoga do sada nije ovako volela. Koliko li ih imala do sada. To trrbs da kaze, pa da tabela bude pregledna.

zora

pre 5 godina

Rekli bi da ima bar 60 godina, da je volela bar sest puta i da nikada nikoga nije ovako volela. Imas dete vremana sa tvojim godinama da volis ko zna koliko puta jos.Nista nije definitivno.

Sanja

pre 5 godina

Ooo kakva bajka, ne mogu da verujem. Profi bokser a vec povredio rebra, na treningu!! Sta bi bilo da je imao nenamesten, mec? Povredio bi glavu... strasno. Pisite malo o talentovanij deci, kojih je puna Srbija. A ne da pravite izmisljene likove i idole koji nisu vredni pomena. Sta bi taj Veljko bio da mu mama i tata nisu kriminalci? Niko i nista.

Pedro

pre 5 godina

Vidi ovog luzera. Ko je njega pozvao u reprezentaciju?? I vrabcima na grani je jasno da mu mama gradi bokserku karijeru. Zar on ne vidi koliko je sve to prozirno!? Ponekad se pitam, ima li ovaj dečko imalo zdravog razuma.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija