• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

30.11.2018

20:05

FOLKER SE OGLASIO U JAVNOSTI POSLE SAOBRAĆAJKE! DARKO: Dobro sam, ide nabolje

Estrada

FOLKER SE OGLASIO U JAVNOSTI POSLE SAOBRAĆAJKE! DARKO: Dobro sam, ide nabolje

Podeli vest

Darko Lazić je u četvrtak prebačen iz KBC Zemun u banju Selters kod Mladenovca, a okupljenim novinarima je poručio da će sve biti u redu

Darko Lazić se juče konačno oglasio u javnosti i poručio da će biti dobro! Pevač je iz KBC Zemun posle 38 dana prebačen u Selters banju na rehabilitaciju. Njega su ambulantnim kolima zajedno sa majkom Brankom i prijateljem Miljanom Vračevićem prevezli u Mladenovac, dok su ih njegov otac Milan i brat svojim kolima sve vreme pratili.

Iznenadio lekare

Razne terapije ga čekaju u banji

Lečiće ga kineziterapijom i hidroterapijom, a do kraja godine trebalo bi da se vidi veliki pomak u njegovom oporavku
Izvor Informera

Prilikom izlaska iz bolnice u Zemunu Darko je pred okupljenim novinarima digao palac i time signalizirao da se dobro oseća.

- Dobro sam, ide nabolje! - rekao je Lazić dok su ga unosili u sanitet.

Ove prve folkerove reči u javnosti ulile su nadu da će se on definitivno oporaviti, kao i da je pregurao ono najgore. Kako saznajemo, sada mu sledi duga i teška rehabilitacija.

- Lazić je pokazao neverovatnu želju za životom, ni lekari nisu bili sigurni da će izgurati sve ovo jer je bio u jako lošem stanju. I oni su se iznenadili kada su videli da ide nabolje, nisu mogli da veruju koliko je jak i koliko čovek može da izdrži. On je, bre, fenomen - kaže izvor blizak Darkovoj porodici.

Verenica kod kuće održava trudnoću

Verenica Darka Lazića Marina Gagić nije išla do banje sa njim jer se odmara kod kuće. Otkako je saznala da je u drugom stanju, Marina se čuva, često odmara i drži se podalje od stresova i bolnice kako bi sve bilo u redu sa bebom. Ona je presrećna što je pevač na dobrom putu da se skroz oporavi, te se nada da će kada se porodi, Darko biti na nogama. 

Naš sagovornik dodaje da će pevač do daljnjeg biti u Selters banji, gde će najbolji lekari sa njim raditi fizikalnu terapiju kako bi što pre stao na noge.

Foto: Informer DN

Dobio najbolju sobu

39

dana prošlo je otkako je Darko Lazić doživeo saobraćajku

- U dobrim je rukama, jer je najbolji tim stručnjaka okupljen oko njega. Lečiće ga kineziterapijom i hidroterapijom i do kraja godine bi već trebalo da se vidi pomak u njegovom oporavku. Darka su smestili u jednu od najboljih soba tamo, ali njemu to nije bitno koliko da se što pre vrati kući. Sada kada će dobiti dete ima još jači motiv da što pre napusti bolnicu i bude sa verenicom, sa kojom će se venčati čim se razvede od Ane Sević - završava priču naš dobro obavešten izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija