• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2018

08:33

KIJA PEVA BOLJE OD TEBE! Maja Nikolić osula paljbu kada je čula kako Goca Tržan komentariše njene pesme

Estrada

KIJA PEVA BOLJE OD TEBE! Maja Nikolić osula paljbu kada je čula kako Goca Tržan komentariše njene pesme

Podeli vest

Goca Tržan rekla je u poslednjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" da je pesma "Odlazi" njene koleginice Maje Nikolić dosadna i da deca ne bi trebalo da je pevaju.

Ovo mišljenje iznela je nakon što je čula izvođenje te numere od strane jedne devojčice, a kako joj se nimalo nije dopalo, počela je da sipa kritike. Prvo se pozabavila izgledom tinejdžerke, rekavši da izgleda kao žena od 70 godina, a onda dodala da je pevala kroz nos.

- Morate da pravite malo šou, znaš. Zato što se vi borite za gledanost, sebi, a ne nama. Ako pevate dosadne pesme... Sad će Maja Nikolić jako da se uvredi, ali ovo su za šou dosadne pesme, a ako ih još i loše otpevate, onda ode mast u propast - rekla je Tržanova.

Foto: printscreen

 

Gocin komentar na račun pesme "Odlazi" nimalo se nije svideo Nikolićevoj.

- Pesma je dobila tri prve nagrade i definitivno pripada stilu devedesetih. Goca ima komplekse, ali zbog čega? Uvek sam znala da je Goca ljubomorna i da me kopira. Svi znamo da je u grupi Tap 011 Ivana Pavlović bila pevačica, a Goca se samo slikala jer je osrednja u svemu, i u izgledu i u talentu. Ona peva za tri plus i nije merodavna da ocenjuje decu koja bolje pevaju od nje, jer ona pesmu "Odlazi" nikad u životu ne bi mogla da otpeva kao što ju je ta devojčica otpevala - rekla je Maja i nastavila još žešće da proziva koleginicu.


- Goca je toliko dosadna u svojoj osrednjosti da izgleda kao baba-tetka posle svih ovih godina karijere! Mogla bi jedino da bude u žiriju za Teletabise! Ako me budu zvali u stolicu "Pinkovih zvezdica", dokazaću da je Goca nekompetentna, nestručna i osrednja u svojoj profesiji, puna kompleksa i zlobna, što je ovim komentarom i dokazala. Kija Kockar mnogo bolje peva od Goce, njoj je po kompetentnosti i popularnosti mesto u "Pinkovim zvezdicama". Goca nema nema ni talenat ni izgled ni popularnost, totalni je višak u žiriju - zaključila je Nikolićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dr Šuman

pre 5 godina

BRAVO MAJO! SVE JE TO ISTINA. Žena od frtalj ipo bolje da se pokrije ćebetom. Ona je dno dna!

dragana

pre 5 godina

Majo,spusti se na zemlje,ne mora tvoje pevanje da se svima svidja,a sto se tice Goce znas da je po visini visa od tebe,po popularnosti ne mozes ni da joj pridjes,ima pravo da deci daje iskrene savete,na kraju krajeva mnogo je kvalitetnija pevacica od tebe,ti probaj negde ako postoji prateci vokal za operu,ako postoji opet kazem,sto si toliko zlobna

Marija

pre 5 godina

Goca, Slovenka, ima to nesto u sebi, iritirajuce, a zloba je karakterise. Kad je mogla da se uda za onog Ivana, totalnu dileju, a sada uzela dete, to sve govori o njoj.

Koja Maja

pre 5 godina

Koja Maja, "direktorka" ili "ministarka" železnica Srbije. Reci Majo, kako si prosla u Americi. Kako si skupila pare da se vratis sa decom u Srbiju? Kako su ti brakovi i porodica prosli od tvoje kvalitetne i uspesne karijere? Zasto opet pevas s#sama, saggy tits.

Jelena

pre 5 godina

Jedan profesor jednom upitan da oceni pevace, rece u intervjuu,da tako kako peva Goca Trzan,moze da peva svako.Neznalica dovedena da ocenjuje talente.Majo,sve si u pravu.

Lala iz Kanade

pre 5 godina

A Maja je kao,dobra pevačica? Dobra na jeziku poganome. Zlo od žene koju ni jedan muškarac nebi mogao da istrpi.

Ana

pre 5 godina

Ne znam zasto ikome smeta Kija ili bilo ko,ako napravi uspeh??? Bilo sta da se objavi je u losem kontekstu,a Iskreno ne razumem da je neko vec napravio karijeru,a veze sa pevanjem nema kao JK,jedino sto zna je da pljuje po Vucicu,a on je NAS PREDSEDNIK KOGA SVAKO MOZE DA VREDJA,CAK I OSTEDNJA OSOBA KAO ONA,SRAMOTA ZA PINK STO TO PODRZAVA !!! Bogu Hvala sto ne zivim ovde i imam i drugo drzavljanstvo,TAMO TAKO NE MOZE!!!Vidim dok sam ovde da je Informer,potpuno OK i BRAVO ZA GOSPODINA DRAGANA VUCICEVICA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija