• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

03.12.2018

11:07

(FOTO) MAJKA TRUDNE DEVOJKE DARKA LAZIĆA PROGOVORILA O NJIHOVOJ VEZI! Ovaj član porodice  je bio protiv da se Marina zabavlja sa pevačem!

Estrada

(FOTO) MAJKA TRUDNE DEVOJKE DARKA LAZIĆA PROGOVORILA O NJIHOVOJ VEZI! Ovaj član porodice je bio protiv da se Marina zabavlja sa pevačem!

Podeli vest

Aleksandra Sandra Gagić, majka Marine Gagić, trudne devojke Darka Lazića, kaže da ona i njen suprug u svemu podržavaju Marinu, ali da jedan član porodice ipak nije bio za ćerkinu vezu sa pevačem

- Suprug i ja smo popustljivi i slabi na decu, a Marina nas do sad nikada nije izneverila i stali smo uz nju u teškom momentu za sve nas. Ludo voli Darka, kao nikoga pre. Ranije je imala dečja zaljubljivanja, a sada je prvi put ozbiljno i evo već čekaju dete. Takva je bila sudbina. Moj sin, a Marinin brat na početku nije bio za tu vezu, ali vremenom je prihvatio. Bili smo iznenađeni kad su počeli da se zabavljaju. Ponekad pomislim zašto je Darko još zvanično oženjen, ali iako imam otvoren odnos sa Marinom ne vršim pritisak na nju i ne zapitkujem je o tome - kaže Aleksandra.

 

 

- Strepim kao i sve majke. Marina je veoma zrela za svoje godine, a tek u februaru će 20. Verujem da ni ona ne pritiska Darka da se razvede. U suštini je i najbitnije da se njih dvoje vole. Ostalo će se rešiti u hodu, samo da on ozdravi i to jeste prioritet. Ako je istina to za poroke što čujem iz medija i u prolazu, jer meni direkno niko ne upućuje takva pitanja, ni ne započinje razgovor sa mnom na tu temu, nadam se da Darko neće ponavljati greške i da će nadalje biti odgovoran prema sebi i prema porodici koju upravo gradi - kaže Sandra.

 

 

Kako kaže, od 23. oktobra kada je Darko imao nesreću nije imala priliku da ga vidi, ali će to učiniti putem video poziva. Kao i svaka majka, Aleksandra je zabrinuta za Marinu i trudi se da ćerki pomogne koliko god može da na najbolji način izgura trudnoću.

– Termin Marininog porođaja je 7. jul, a pošto je najgore prošlo i najstresniji period koji se poklopio sa početkom njene trudnoće je pregurala, nadam se da će sve da bude dobro. Ne maštam o velikoj svadbi Marine i Darka nego da bez problema iznese trudnoću i da se on skroz oporavi. Volela bih da dobijem unuka, da mi Marina rodi dečaka - kaže Darkova buduća tašta.

DARKO LAZIĆ PROGOVORIO PRVI PUT POSLE VELIKE BORBE ZA ŽIVOT: Kriv sam, hvala Bogu na drugoj šansi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 5 godina

Како Дарко не нађе неку сироту, него ћерку ове што се вози у бесном ауту?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija