• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.12.2018

22:32

SEVERINA I IGOR SE RAZVODE?! Pukla tikva zbog naše poznate voditeljke

Estrada

SEVERINA I IGOR SE RAZVODE?! Pukla tikva zbog naše poznate voditeljke

Podeli vest

Severina Kojić rešila je da se razvede od supruga Igora Kojića posle nepune tri i po godine braka, što je i razlog zbog kog se srpska snajka nije pojavila na koncertu svekra Dragana Kojića Kebe, iako je bilo predviđeno da gostuje

- Jovana i Željko Joksmiović bili su pozvani da dođu na slavu kod Kebe sa njihovim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem. Oni su bili na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je haos.

Zapretila je da će izvređati voditeljku u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom Jovana u svojoj emisiji jednoj novinarki postavila pitanja o Severini kao majci.

Jovana je profesionalno radila svoj posao, ali Severina se našla uvređena i niko nije mogao da joj dokaže da voditeljka nije imala zlu nameru - otkriva izvor i dodaje da je Keba ispao kolateralna šteta.

Foto: printscreen

 

- Keba je odmah pozvao Baneta i zamolio ga da ne dovodi Joksimoviće. Našao se u nebranom grožđu, ali morao je da stane na snajkinu stranu. I pored toga, Severina nije bila zadovoljna. Pokupila je svoje stvari i vratila se u Zagreb.

Međutim, obećala je da će doći na koncert, ali ispalila Kebu - kaže izvor, prema čijim navodima je Severina trebala da otpeva pesmu "Virujen u te" i "Ja samo pjevam, ja samo sviram", a potom i nekoliko numera u duetu sa svekrom, a da niko nije računao na njen izostanak, govori i to što je na vratima garderobe pisalo "Severina"!

- Seve je trebalo da nastupi kao prva gošća, nakon što Keba izvede 27. numeru. Bukvalno do tog trenutka niko nije znao da neće doći, jer ona najavila da će stići baš pred nastup. Tu je bio i suprug Igor, koji ju je čekao, a ona mu je tek oko 22 sata javila da ne dolazi.

Bio je šokiran i on, i Keba, i organizatori. Pored toga što je povredila celu porodicu, ona se ponela krajnje neprofesionalno jer je ovo prvi put da neko nekoga ispali za koncert. Usledio je afterparti, na kom su se okupili brojni gosti kako bi proslavili uspeh. Čak je jedna rođaka Kojića u jednom momentu prokomentarisala naglas: "Igoru je jedan brak ko nijedan" - kaže sagovornik i zaključuje da je Severina očigledno ovim postupkom poslala Igoru signal da je njihov brak gotov.

Foto: printscreen

 

- I ranije su imali nesuglasice, ali je Severina poštovala Igorovu porodicu, međutim, sada je skoro izvesno da je kraj i da je ona zapravo tražila povod da okonča brak. A da Kebi nije bilo lako, pokazuje to što je na koncertu zaplakao. Sudeći po razvoju događaja, teško da su to bile suze radosnice.

Severinin menadžer Tomislav Petrović nije se javljao na telefon, kao ni Jovana Joksimović.

NEKA MI STAVE GOLE FOTKE NA OMOT CD! Severina progovorila o seksi slikama: OBUČENA ILI NE, BAŠ SAM DOBRA ŽENSKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Ta Severina je jedna obična bolesnica, plus ona gura ono svoje, kao i svi hrvati zagrižena je katolkinja i to joj je pomutilo razum. Ovaj njen slabić Keba 2 se primio...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija