• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

08.12.2018

08:52

LEPA BRENA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica trpela nesnosne bolove, odmah joj urađen skener glave!

Estrada

LEPA BRENA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica trpela nesnosne bolove, odmah joj urađen skener glave!

Podeli vest

Lepa Brena pre dva dana je završila u bolnici. Pevačica je danima trpela nesnosne glavobolje, pa je na kraju morala da poseti lekara. Odmah joj je urađen skener u jednoj privatnoj klinici, u koju je stigla uplašena

Suvlasnica "Grand produkcije" od prošle nedelje muku muči s napadima migrene, zbog čega se uspaničila i odlučila da detaljno prekontroliše svoj organizam, prenosi "Kurir".

Pevačica se prvo javila svom lekaru i dobila terapiju analgeticima, ali je njihovo dejstvo bilo kratkotrajno i zanemarljivo.

Foto: Instagram

Lečenje je nastavila uz pomoć infuzija.

- U utorak po podne Brena je pozvala našu kliniku i zatražila da joj što pre uradimo skener glave jer ima jake bolove. Zakazali smo joj termin za sutradan pre podne. Došla je kod nas i požalila se lekaru da je nekoliko puta menjala terapije, od kojih se bolovi umanje, ali se brzo opet vrate. Htela je da bude sugurna da nije u pitanju ništa ozbiljno, jer joj je njen lekar rekao da verovatno ima oboljenje sinusa. Snimanje je trajalo oko 20 minuta, a rezultati su bili gotovi za manje od sat vremena jer je Brena tražila da istog dana dobije izveštaj. Bila je uznemirena i zabrinuta, što je i očekivano, ali nije paničila - kaže izvor upućen u situaciju.

Na njenu sreću, skener je pokazao da nema mesta za strah i brigu, ali da je dugotrajno lečenje obavezno jer je upala sinusa veoma jaka.

- Njoj su praktično bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspela tako dugo da izdrži bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za hirurškim zahvatom. Naš otorinolaringolog je nakon pregleda ustanovio da se lečenje mora nastaviti jakim antibioticima i lekovima za izbacivanje sekreta, uz obaveznu inhalaciju svakog dana. Kontrola je zakazana za nedelju dana i videćemo kakvo je stanje - dodao je izvor, a Brena se nije oglašavala povodom ovih navoda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 5 godina

E sad mi je lakse, kada znam da Brena nema bolove !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija