• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

20.12.2018

18:28

(FOTO) CECA PROSLAVILA SVETOG NIKOLU! Evo koga je sve ugostila folk diva

Estrada

(FOTO) CECA PROSLAVILA SVETOG NIKOLU! Evo koga je sve ugostila folk diva

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je juče Svetog Nikolu u svom domu sa porodicom i brojnim prijateljima

Od rane večeri, kako su gosti počeli da pristižu, Ceca ih je veselo dočekivala, a rekla je i da će se latiti mikrofona.

- Naravno da ću zapevati, što da ne. I svi ostali koji budu hteli mogu da otpevaju nešto, neka to bude spontano - kazala je pevačica, ne skidajući osmeh s lica.

Kako je rekla, bogatu trpezu je spremala sa ćerkom Anastasijom i snajkom Bogdanom Rodić.
- Drago mi je što smo i ove godine svi porodično na okupu. Svi smo bili uključeni u spremanje hrane, a dosta je pomogla i snajka, koja je zajedno sa Anastasijom i Veljkom sve to lepo organizovala - izjavila je Ceca.

Njen sin Veljko nije krio zadovoljstvo što je ove godine na porodičnoj slavi i njegova verenica.
- Ceca, Anastasija i Bogdana su spremale sve za slavu, a ja sam imao svoja zaduženja, pa ih ceo dan nisam video. Zato smo se svi zajedno lepo proveli sa našom porodicom i prijateljima.

I ove godine Ceca je imala brojne goste iz sveta estrade i politike, a među njima su bili i Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Damir Handanović, Marijana Mateus, Žika Jakšić i mnogi drugi.

CECA SE OGLASILA NAKON SUKOBA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ: Niko ne može nikome da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste!

Palma: Ne znam da pevam, to će Ivica!


Dragan Marković Palma rekao je da će pevanje na Cecinoj slavi prepustiti Ivici Dačiću jer on to mnogo bolje radi od njega.
- Volim da pevam, ali ne znam. To ću prepustiti mom kolegi i prijatelju Ivici Dačiću. On se mnogo bolje snalazi u tome - prokomentarisao je Palma.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
usa

pre 5 godina

Jadnici, vama je diva kriminogene osoba, žena ratnog zločinca. Dotakli ste dno.

Koja vest

pre 5 godina

Koja vest, eee? Ceca, koga je ugostila? Ta ce vest da pomogne Srbiji i Srbima. Pa i moj kum Mileta slavi Svetog Nikolu, a ja preko okeana, pa? Sto to ne pisete, sta je zivot uradio sa ljudskim sudbinama. Razdvojio porodice, /// Vazna stvar, koga je Ceca ugostila. Jel ona mesila kolac, kuvala riblju corbi, prebranac, rotkvu rendala, pravila posne kolace,...? To napisite.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija