• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

20.12.2018

23:50

BOBA JE I DALJE U PUNOJ SNAZI! Brena i posle skoro tri decenije hvali svog supruga

Estrada

BOBA JE I DALJE U PUNOJ SNAZI! Brena i posle skoro tri decenije hvali svog supruga

Podeli vest

Lepa Brena tvrdi da pored Slobodana Živojinovića ni ne pomišlja na drugog muškarca, jer joj suprug pruža sve što joj treba

Lepa Brena kaže da je njen suprug Slobodan Boba Živojinović i dalje u punoj snazi i da joj pored njega ne treba nijedan drugi muškarac. Pevačica ističe da kraj sebe ima čoveka koji je poštuje i pored kog ima sve, pa zato i ne pomišlja na druge.

Sa Brenom smo na temu Bobine snage došli pričajući o njenom odlasku na Jahorinu. Naime, pevačica će 29. decembra pevati na ovoj planini, a slobodno vreme će iskoristiti da uživa u masažama sa vrućom čokoladom.

Na pitanje pitanje hoće li se, pored vrele masaže, naći i neki čokoladni muškarci, ko iz topa je odgovorila:
- To je nekada bilo, a sada se spominje. Boba je i dalje u dobroj snazi i on ide sa mnom na Jahorinu, pa ću da se spremam samo za njega. Verujem da će se on bolje snaći od bilo kog drugog - otvoreno je rekla Brena.

Ona je istakla da svog muža voli kao na početku njihove veze jer i posle više od 27 godina neguju ljubav kao prvog dana. Tako će u februaru otići zajedno na egzotično putovanje:
- Muž me je častio putovanjem, pa ću se konačno odmoriti. U januaru krećem u Australiju, gde ću održati nekoliko koncerata, a potom ću sa porodicom obilaziti Tajland, Kambodžu, Vijetnam, Novi Zeland, a na kraju ćemo otići i na ostrvo Bora Bora - kaže pevačica.

Zvezda bivše Jugoslavije priznala nam je da se i u 58. godini trudi da ostane u top-formi zbog sebe, ali i zbog svog muža:
- Izbegavam zimsku hranu, meso i teške proteine. Jedem bareno povrće, ne sedim u zadimljenim prostorijama i ne pijem previše alkohola. Odavno sam se opredelila za jogu i plivanje, a to mi daje snagu. Važnije mi je da sam u dobroj fizičkoj kondiciji nego da sam prejedena. Pobedila sam sve svoje poroke i strasti. Ali to ne mogu da kažem za Bobu, on voli dobro da pojede i jede sve.
 

(FOTO) LEPOJ BRENI nagrada za životno delo

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vala

pre 5 godina

Vala ono sto njoj treba, to sigurno on moze da joj pruzi: Pere sudove, pegla, ide na pijac, cisti kucu,... Sta njoj vise treba u godinama kada je proslo zvizdanje? To samo moze da ga hvali. Pitajte moju zenu, u kakvoj sam ja tek snazi.

Cokolada

pre 5 godina

E, citajte pazljivo: Sada se ona sprema samo za Bobu, a ranije? Resila da bude samo sa njim, jer ce da se bolje snadje, nego sto je bilo koji ranije. Hahahahahaaha. Ksafu, kung fu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija