• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

23.12.2018

23:17

KIJA KOCKAR, NEĆE DA ĆUTI,  OTKRIVA INTIMNE TAJNE: Mesecima sam bez seksa, a Sloba ima novu ribu! TAKO MI I TREBA JER SAM FER PREMA NJEMU!

Estrada

KIJA KOCKAR, NEĆE DA ĆUTI, OTKRIVA INTIMNE TAJNE: Mesecima sam bez seksa, a Sloba ima novu ribu! TAKO MI I TREBA JER SAM FER PREMA NJEMU!

Podeli vest

Kija Kockar priznaje da već dugo apstinira, dok njen bivši muž uveliko uživa s novom devojkom. Često sebi kažem: "Tako mi i treba", jer sam fer prema njemu, a on me razočarava

Kija Kockar otkriva da mesecima nema seks i da njen bivši muž Sloba Radanović uveliko ima novu devojku! Pobednica prve "Zadruge" tvrdi da joj to nije prvi put da apstinira.

- Nemam problem da se uzdržavam od seksa. Ne srljam po svaku cenu, već puštam da vreme odradi svoje. Pa ja sam i u braku sa Slobodanom bila bez seksa, što nije normalno, tako da je sasvim okej što opet "postim". Dešavalo se da sam duže vreme solo, tako da svakako ne spadam u grupu zavisnika od seksa, funkcionišem sasvim dobro i kada ga imam i kada ga nemam - rekla nam je Kija i otkrila da, za razliku od nje, njen bivši muž ne apstinira.

Brak bez seksa

Ja sam i u braku sa Slobodanom bila bez seksa, što nije normalno, tako da je sasvim okej što opet "postim"
Kija

Želim mu sreću

- Čula sam da Sloba ima novu devojku, nisam imala potrebu da ga pitam da li je zaista u vezi. Njegov život - njegova stvar. Želim mu svu sreću i da što pre nađe srodnu dušu, ako već nije, kao što i sebi to želim. Sloba i ja smo u okej odnosima, nema zle krvi, a sve manje smo u kontaktu, i to je normalno. Polako se udaljavamo i svako ide svojim putem - ispričala nam je Kockareva.

Iako se udaljavaju, Kija priznaje da je Sloba i dalje taj koji najlakše može da je razočara i povredi:

Fatalna sam po muškarce, sve sam ih ostavljala

Kija kaže da je bila fatalna po bivše muškarce i da je uvek ona raskidala vezu:
- Nijedan bivši me nije zaboravio. Ja sam ih ostavljala, a to se odnosi i na poslednjeg, Slobodana, ako gledamo kako se to zvanično završilo. Nažalost, u takvim situacijama uvek mora jedno da prekine, a drugo da pati. Ne plašim se da ću jednoga dana i ja biti ostavljena i da ću patiti. To je život. Idemo dalje u nove pobede i poraze!

- Često sebi kažem: "Tako mi i treba", jer sam fer i korektna prema njemu, a on me razočarava. On je generalno jedno veliko razočaranje u svakom smislu. Kad se čujemo ili vidimo, uvek imam to osećanje. Ali i to će se promeniti.

A sad adio

Sloba i ja smo u okej odnosima, a sve manje smo u kontaktu. Polako se udaljavamo i svako ide svojim putem

Kija

Fali mi zagrljaj

Kija je priznala i šta je sebi poželela u 2019.


- Volela bih da mi se desi ljubav. Mislim da nema ništa lepše od toga da voliš i budeš voljen. Da se osećaš sigurno kad te neko zagrli. Nažalost, u ovoj godini sam imala i zdravstvene probleme, tako da bih volela da me u narednoj zaobiđu i bolesti. Mislim da su moje želje skromne - zaključuje Kockareva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bane

pre 5 godina

Vi niste normalni ovaj prevarant jos samo vas moze da pravi ludim , narod se opametio.

Prle

pre 5 godina

Jos duze, tj. odavno si "bez mozga", pa se ne zalis !!!!

ledeni

pre 5 godina

Jooooooj lele majkoooooo.....opet ova tabure manipulatorka!!!

Sanjar

pre 5 godina

Ova se razvela a htela bi i dalje da upravlja njegovim zivotom, bolesna zena u mozak.

Mitch

pre 5 godina

Zena bez ikakvih skrupula,manipulise ,laze,samo da bi na sebe skrenula paznju!Zena od metar i zilet,puna je kompleksa!Sticajem okolnosti postala je popularna,ali samo na kratko.U svakom pogledu je ispod prseka,to je razlog sto je niko ne zeli.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17