• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

25.12.2018

10:05

ANASTASIJA OTVORENO O VELJKOVOJ VERENICI I UDAJI! Evo šta misli o snajki Bogdani!

Estrada

ANASTASIJA OTVORENO O VELJKOVOJ VERENICI I UDAJI! Evo šta misli o snajki Bogdani!

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović ne priča često o odnosu sa budućom snajom Bogdanom Rodić sa kojom veljko planira da stane na ludi kamen sledeće godine

O svom bratu uvek ima reči hvale, a neretko se mogu videti i njihove zajednčke fotografije iz provoda. Ovoga puta, otkrila je šta misli o mladoj Bogdani koja se nedavno doselila u njihovu kuću.

- Njegova Bogdana je divna devojka i mnogo je volim. Potpuno se uklopila u porodicu. kao da je oduvek tu. Dosta vemena provodi sa Veljkom, ali kad god nisu zajedno volim da poipijemo kafu - rekla je Anastaija iskreno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cupid is a sharpshooter. ❤ #wife #unconditional_love #powercouple #paja_i_jare

A post shared by ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Nov 29, 2018 at 5:06pm PST

Ona je trenutno u vezi sa Đorđem Kulićem, ali i dalje ne želi da ga eksponira u javnosti.

- O vezi ne želim da pričam, jer moj dečko nije javna ličnost. Ali u bližoj budućnosti nemam u planu brak. Mlada sam i to mi neće pobeći. Moj brat Veljko je ličnost za sebe, kao i ja, tako da njegov put ne mora da utiče na moj i obrnuto. Pretpostavljam da je on spreman na taj korak čim se na njega odlučio - rekla je Anastasija za "Pink.rs".

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija Anastasije, zajedničku fotografiju sa Bogdanom, kao i fotografije Veljka i njegove verenice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija