• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

26.12.2018

14:43

POSLE SPEKULACIJA DA LAZIĆ NEĆE VIŠE MOĆI DA PEVA, Darkov kolega OTKRIVA ISTINU!

Estrada

POSLE SPEKULACIJA DA LAZIĆ NEĆE VIŠE MOĆI DA PEVA, Darkov kolega OTKRIVA ISTINU!

Podeli vest

Spekulisalo se da Darko Lazić više nikada neće moći da se bavi pevanjem, njegov kolega Marko Gačić kaže da to nije istina i da je pevač samo trenutno u nemogućnosti da peva zbog problema koji je imao sa plućima.

- Nije tačno da neće moći da peva, to su budalaštine, on i sada peva, ali vrlo malo, jer ne sme da forsira pluća. Ne sme da se napreže - kaže Marko, koji je sa koleginicom Nadicom Ademov posetio Lazića u njegovom apartmanu u banji u Mladenovcu, gde se nedeljama oporavlja nakon saobraćajne nezgode. Tom prilikom su svi zajedno zapevali, dok je Marko svirao harmoniku.

Gačić otkriva i kako izgledaju Darkovi bolnički dani.

- Sada je super, kako mu je bilo, samo mu je malo dosadno, ali tu su mu devojka i majka, dolaze mu kolege i prijatelji svaki dan da mu ulepšaju boravak u banji. Svaki dan ima vežbe za levu nogu koja je atrofirala, jer je ležao dva meseca. Levu nogu sada ojačava, a desna treba da zaraste, pa će tek onda da krenu terapije i za tu nogu. Za pet nedelja kreću terapije za desnu nogu. Desnu nogu može da pomera, da savija, može sam iz ležećeg položaja da pređe u sedeći. Darko se nada da će za nekoliko meseci ponovo moći normalno da hoda. Jak je on - ispričao je pevač i dodao da je Darko posebno srećan zbog dolaska prinove:

- Još uvek je pod utiskom zbog devojke i trudnoće. Mnogo se raduje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija