• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

28.12.2018

21:30

MILI PONIZIO KARLEUŠU: Veliki hit "Marihuanu" najpre ponudio Maji Berović!

Estrada

MILI PONIZIO KARLEUŠU: Veliki hit "Marihuanu" najpre ponudio Maji Berović!

Podeli vest

Aleksandar Milić je želeo saradnju sa ljutom rivalkom Jelene Karleuše, ali ona je odbila da snimi kontroverznu pesmu. Zatim je pozvao JK, koja je odmah prihvatila duet

Aleksandar Milić Mili javno je ponizio Jelenu Karleušu otkrivši da je pesmu "Marihuana" prvo ponudio njenoj ljutoj suparnici Maji Berović! Muzičar je otkrio da je "mala od skandala" zapravo zamena bosanskoj pevačici, koja je odbila da snimi taj kontroverzni hit.

Na estradi nemam drugove

- Maja je jedna od prvih koja je čula ovu numeru, ali to ipak nije za nju, previše je "tvrdo" - prokomentarisao je Mili, a kad je shvatio da će se JK verovatno naljutiti kad to sazna, počeo je da hvali JK:

Ne znam da li se Ceca ljuti

Ne znam da li mi je Ceca zamerila saradnju sa Jelenom, valjda nije. Ja ne ulazim u te njihove svađe
Aleksandar Milić Mili

- Pesma je za nekoga ko to može da iznese, kao što je Karleuša!

On tvrdi da je Jelena na prvu loptu pristala da snimi pesmu sa njim:

- Pozvao sam Karleušu i rekao joj da imam nešto za nju. Kad je čula, rekla je: "Ma ovo raznosi. Radimo to sigurno."

Milić je nekada bio veliki prijatelj sa Cecom Ražnatović, ali nije mu ni palo na pamet da njoj nudi "Marihuanu".

Foto: Novak Đurović

- Ja ne ulazim u te njihove svađe. Kada bi me Ceca pitala zašto sam Jeleni ponudio pesmu, rekao bih joj da je ta numera fantastična za Karleušu, i to je to - kaže Mili, a na pitanje da li mu je Ražnatovićeva ipak zamerila saradnju sa Jelenom, odgovara:

Maja: Odbila sam "Milija,
šta će mi nastavak "Bebe"

Maja Berović potvrdila je da je Mili najpre njoj ponudio "Marihuanu", ali je ona odbila saradnju.
- Istina je, Mili mi je ponudio tu pesmu! To je bilo letos i moja "Beba" je već bila hit. Odmah sam znala da "Bebi" nije potreban nastavak, pa sam se zahvalila Miliju na saradnji.

- Ne znam, valjda nije. Sa Cecom sam proveo 20 godina na koncertima i turnejama. Ali to je bio posao. Kad muzika nastaje, ja ne gledam ništa lično. Nemam vremena da razvijam te prijateljske odnose. Imam prijatelje iz sasvim drugog društvenog kruga. Možda je šteta što sam van estrade, ali jednostavno je tako i gledaću da to popravim.

Maja je kao Šemsa

On ističe da u "Marihuani" nije od Maje "ukrao" reč "bebo", koju ona ponavlja u većini svojih pesama.

Foto: Zoran Sinko

- Ta reč "bebo" trebalo je da bude još u mojoj pesmi "Od leta, do leta" pre godinu dana. Kada je Maja počela da se bavi muzikom, prvo je došla kod mene. Uradio sam joj ceo prvi album. Ona je tada totalno nezasluženo stavljena u stranu. Bez obzira na to što je sada moderan autotjun, mislim da su to totalne gluposti. Maja peva surovo, odlično. Ima Bosne u sebi, podseća me na Šemsu Suljaković - zaključuje Mili.

Mili: Pušio sam travu, deci bih polomio noge ako i ona probaju

Mili tvrdi da se pesmom zalaže za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe i priznaje da je i sam konzumirao "travu".
- Probao sam! Pa probali su i Tramp, Klinton, Madona... To nije tabu tema. Ne treba te stvari skrivati, treba pričati o tome. Da što više dece zna o čemu se radi i da ne ulaze u to - kaže Mili, a na pitanje šta bi rekao svojoj deci kada bi hteli da probaju marihuanu, odgovara:
- Moja supruga Nina i ja imamo otvoren odnos sa decom, pričamo o svemu. Ali ne znam šta bih radio kada bi mi deca rekla da žele da probaju. Sada, kada mi tako postaviš pitanje, mislim da bih im noge polomio!

(VIDEO) JELENA KARLEUŠA PROMOVIŠE MARIHUANU: Evo zašto je pop zvezda snimila KONTROVERZNU PESMU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 5 godina

Jeli to mi reklamiramo drogu? Ovo nema nigde . Ja bi to zabranio . Ma . kakva demokratija . Odosmo u kriminal. Nema smisla.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20