• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić - Nataša Šašić

02.01.2019

21:13

(VIDEO) NEMAM VAZDUHA U PLUĆIMA, A TOLIKO ŽELIM DA ZAPEVAM! Informer u poseti Darku Laziću u banji Selters!

Estrada

(VIDEO) NEMAM VAZDUHA U PLUĆIMA, A TOLIKO ŽELIM DA ZAPEVAM! Informer u poseti Darku Laziću u banji Selters!

Podeli vest

Dođe mi da pustim glas iz dubine duše, ali ne smem. Ipak mi je 12 rebara polomljeno i povređena mi je plućna maramica * Kada bih video Lorenu ovde, ona bi mi dala snagu da ustanem

Folker Darko Lazić, koji posle teške saobraćajne nesreće Novu godinu dočekuje u Institutu za rehabilitaciju "Selters", poručuje da mu je velika želja da zapeva ponovo. Ekipa Informera posetila je popularnog pevača, koji nam je otkrio detalje svog oporavka.

- Baš sam se uželeo pevanja. Dođe mi ponekad da pustim glas iz dubine duše, ali ne smem da se ne bih opet povredio. U plućima nemam dovoljno vazduha, koji tek treba da se vrati s vremenom i vežbom. Ipak mi je 12 rebara polomljeno i povređena mi je plućna maramica. Tako da za sada samo pevušim, da me mine želja - setno kaže talentovani pevač.

Foto: Peđa Milosavljević

 

Smišlja ime za sina

Iako oporavak protiče po planu, Darko se u nekim momentima bojao da neće moći ponovo da stane na noge:
- Zasad mi se najteže oporavlja stopalo, koje je delimično paralizovano, i to deo kod prstiju. Svakodnevno radim vežbe, i to mi ide dobro, samo treba još vremena. Svi mi pomažu da se što pre oporavim i stanem na noge. Kada bih sada video Lorenu ovde, mislim da bi mi ona dala snagu da ustanem.

Foto: Peđa Milosavljević

BRINU O NJEMU Darko Lazić sa osobljem banje Selters

Darku dosta pomaže i to što su s njim u apartmanu verenica Marina i majka Branka.
- Da mi nije njih dve, ne znam kako bih izdržao, mislim da bih prolupao. Mama i Marina su sve vreme uz mene i daju mi snagu kada klonem. Sećam se, dok sam bio u bolnici i tek izlazio iz kome, nisam znam gde sam, nije mi bilo do života, a Marina dolazi i obaveštava me da ćemo postati roditelji. Ja ne mogu da vam objasnim taj osećaj! Da sam mogao, od sreće bih poleteo. Ovde u banji imamo dovoljno vremena za priču o svemu, pa tako Marina i ja smišljamo i ime za našeg naslednika. Dosta ih je u opticaju, ali ima još vremena - kaže folker, koji bi sina trebalo da dobije u junu.

Lorena me je pitala: "Tata, je l' ti curila k'v"?

Foto: Informer DN

 

Dok je Darko bio životno ugrožen, porodica se trudila da njegova ćerka Lorena ne sazna ništa o nesreći:
- Lorena i ja se nismo videli uživo otkako sam imao nezgodu. Imam želju da zagrlim i poljubim svoje dete. Dok sam bio u bolnici, nisam želeo tamo da dođe, ipak bi to bile velike traume za nju za ceo život. Sad kad sam ovde u "Seltersu", očekujem je. Ipak je tri meseca nisam video i baš sam je se uželeo. To mi je najveća želja - da mi dođe, da se vidimo. Pitala me je jednom prilikom preko telefona: "Tata, je l' ti curila k'v". Duša moja.

Hoće četvoro dece

Lazić planira veliku porodicu sa verenicom Marinom.
- Posle sina voleo bih da dobijem još jednu ćerku. Voleo bih da imam bar četvoro dece. Najpre ćemo imati krštenje sina i venčanje. Ovog puta ćemo nositi odelo i venčanicu, pošto prvi put nisam imao takvu svadbu. Sada će to biti pravo venčanje, onako kako treba - kaže Darko kroz smeh.
 

Dok sam se borio za život, Ana je tužila moje roditelje

Foto: Instagram/anasevicofficial

 

Darka je zabolelo kad je saznao da je njegova bivša žena Ana Sević planirala da tuži njegove roditelje dok se on borio za život.
- Jako je ružno što je Ana htela da tuži moje roditelje, odnosno poslala im je opomenu pred tužbu zbog toga što su kao u javnosti pričali loše o njoj. Znam da moji roditelji nikad nisu pljunuli Anu.

Prosto nisu takvi. Je l' to znači da je trebalo i ja nju da tužim što je u novinama izlazilo kako ona pljuje moje roditelje?! To je glupo. Dok sam bio u bolnici, ona se bavila tim stvarima. Ja znam svoje roditelje, i da su nešto loše rekli, ja bih im prvi zamerio, ali znam da nisu - ispričao je Darko i otkrio da li je u kontaktu sa Sevićevom:

- Dok sam bio u bolnici, zvala je i bila jednom u poseti. Ovako se čujemo samo oko Lorene, tačnije pozovem njen broj i ona mi da ćerku.

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Shirkan

pre 5 godina

Treba ti krivicno da odgovaras pa posle pevaj

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija