• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

03.01.2019

23:26

(FOTO) DARKO LAZIĆ LUMPOVAO U KAFANI! Pevač nakratko izašao iz banje kako bi SA VERENICOM PROSLAVIO PRAZNIKE!

Estrada

(FOTO) DARKO LAZIĆ LUMPOVAO U KAFANI! Pevač nakratko izašao iz banje kako bi SA VERENICOM PROSLAVIO PRAZNIKE!

Podeli vest

Folker Darko Lazić izašao je nakratko iz Rehabilitacionog centra "Selters" kako bi novogodišnje praznike proslavio u kafani

Pevač je sa svojom verenicom Marinom Gagić otišao na salaš "Lovački raj" u Aranđelovcu, gde se veselio do jutra.

Uz dobru klopu, muziku i najdraže, Lazić je naručivao omiljene pesme. U jednom momentu je čak i sam zapevao:
- Moj živote šta li mi te truje, da li piće, kafane ili žene? Moj živote šta činiš od mene? - pevao je Lazić.

Foto: printscreen instagram

 
Živote, šta činiš od mene

Moj živote, šta li mi te truje, da li piće, kafane ili žene? Moj živote, šta činiš od mene, zapevao je Lazić u jednom momentu

On je bio presrećan što je prvi put posle 23. oktobra, kada je doživeo stravičnu saobraćajku, bio van bolnice i banje, pa je u jednom momentu rekao:
- Da nemam uši, smejao bih se ukrug.

On je na svom Instagram nalogu objavio snimak iz kafane na kom se u jednom momentu vidi i njegova verenica koja će mu na leto roditi sina. Ona nam je potvrdila da je snimak nastao za reprizu Nove godine:
- Bili smo kratko na salašu - otkrila je buduća gospođa Lazić.

Foto: printscreen instagram

 

Kao i uvek, komentari na ovaj Darkov snimak su podeljeni. Pa dok se jedni raduju što je Laziću bolje i što ponovo može da uživa u životu, drugi ga kritikuju što je otišao u kafanu, zbog koje je, kako kažu, i bio na ivici smrti.

Inače, Darko i dalje nije video svoju ćerkicu Lorenu, koju ima iz braka sa pevačicom Anom Sević. On se sa naslednicom čuje samo preko telefona i čeka dan kada će je majka dovesti kod njega. Pevač je zvao svoju ljubimicu da joj čestita rođendan i obećao joj je da će se ubrzo sresti.
 

(VIDEO) NEMAM VAZDUHA U PLUĆIMA, A TOLIKO ŽELIM DA ZAPEVAM! Informer u poseti Darku Laziću u banji Selters!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

Nije on ni imao saobrajku. To je sve nameštena priča da se mazu pare od osiguranja. To je poemetnut ranije slupani džip. Zar će osiguranje dozvoliti da ih ovaj naduvani ojadi za pare?

Slobodan gradjanin

pre 5 godina

Am a dokle vise da pise te o ovo Barby pijanduri I narkomanu. On arci nase pare ko my fade zdravstvu no osiguranje bez dinar doprinosa. Kako baraba dobila apartment a obicna gradjanin ne mogu do biti banjo lecenje. Gde je sad policija I tuzilastvo za organizovali kriminala da utvrdi kako je dobio zdravstvu no I kako je dobio espresso oporavak u Sellers I koji je bi tanga iz sns'a kumovala svetu tome. Pre sta mite da nas bombardujete vesti ma o zdravstvu om stanju bitange.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija