• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

05.01.2019

14:46

CECA O KARIJERAMA SVOJE DECE: Anastasija mora da se ŽRTVUJE, a u makljaži PO GLAVI I TELU NE VIDIM NIŠTA PLEMENITO!

Estrada

CECA O KARIJERAMA SVOJE DECE: Anastasija mora da se ŽRTVUJE, a u makljaži PO GLAVI I TELU NE VIDIM NIŠTA PLEMENITO!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović krenula je stopama svoje mame, a folk diva daje joj iskrene savete kako bi u muzičkom poslu bila što uspešnija

Ceca Ražnatović ponosna je na uspehe svoje dece, a sada je ispričala kakve savete daje ćerki Anastasiji koja je letos objavila svoj prvi hit "Savršen par", a uveliko radi i na novim pesmama.

- Ne može slava da se nasleđuje. Za slavu se boriš, za karijeru se boriš. Anastasija ima mnogo toga na čemu mora da radi, vezano za svoju karijeru, mora da se žrtvuje, da posveti sebe stoprocentno da bi gradila karijeru, ja joj to od srca želim. Ona mora prosto da se posveti tome apsolutno i da živi za to. Kada sam ja počela da biram svoje pesme, od albuma "Kukavica" i "Šta je to u tvojim venama", od tada nisam htela da snimim ništa što mene nije dotaklo, da doživim to. Tako sam pustila i nju, mora kroz svoj senzibilitet da odluči šta želi, a šta ne želi - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

Foto: Informer

Iako priznaje da nije veliki ljubitelj boksa, folk diva svim srcem podržava i sina Veljka, koji je odabrao da se bavi ovim sportom.

- Boks je plemenita veština, tako bar kažu, za mene nije. Šta je tu plemenito u makljaži po glavi i po telu? Ali drago mi je što je u sportu, što je sebe pronašao. Izabrali su svoje profesionalne puteve, ja sam tu da ih podržim - jasna je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ddd

pre 5 godina

Za boks se kaže "plemenita veština", ne zbog plemenitosti sporta već su se u nastanku tog sporta njime bavili plemići u Engleskoj.

Marija

pre 5 godina

Takva karijera ,toliko novca proslo kroz ruke,sto nesreca je isibalo kroz zivot,a ona je tako normalna zena,tako dobar covek.Volimo te Ceco!

Ljubo

pre 5 godina

Zdravi i zivi bili ,ali zeno sjasi sa scene i ti i tvoja deca ,pa dosta je vise mafijaskih porodica na javnoj sceni ,zaglupljujete pravoslavlje i Srbe po toj napacenoj zemlji ..Sjasi ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija