• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2019

22:47

NEKA SE VELJKO ŽENI, JA O UDAJI NE RAZMIŠLJAM! Cecina naslednica otvoreno o braku i svadbi

Estrada

NEKA SE VELJKO ŽENI, JA O UDAJI NE RAZMIŠLJAM! Cecina naslednica otvoreno o braku i svadbi

Podeli vest

Anastasija Ražnatović kaže da joj je cilj da prvo napravi uspešnu karijeru, a tek onda da osnuje porodicu sa dečkom Đorđem Kljajićem

Anastasija Ražnatović, koja skoro dve godine uživa u vezi sa izvesnim Đorđem Kulićem iz Novog Sada, kaže da još neće da zakazuje svadbu kao njen rođeni brat Veljko. Cecina naslednica je zaljubljena do ušiju, ali vešto krije dragog od javnosti jer ne želi da im bilo šta pokvari sreću.

Mlada pevačica nam je otkrila da su se Đorđe i ona dogovorili da njihov odnos distanciraju od medija:
- Reći ću vam samo ovo o našem odnosu: zajednička je želja da našu ljubav posvetimo samo nama. Davno sam odlučila da o svom ljubavnom životu ne pričam javno, pa će tako biti i ovog puta.

Da li poput Veljka razmišljaš o venčanju?
- Što se mene tiče, ne razmišljam još o udaji jer želim da se ostvarim u muzičkim vodama. Naravno da bratu želim svu sreću i da sam uvek tu da podržim njegove odluke, što ste imali prilike da vidite kroz sve ove godine.

Misliš li da je mlad za ženidbu?
- Smatram da ne postoje godine kada treba da se venčate. Neko je zreo sa dvadeset godina i spreman za taj korak, a neko ni u tridesetim nije zreo za brak. Ne postoji univerzalno pravo vreme da svako u toj i toj godini treba da strane pred oltar.

Foto: Miomir Milić

 

Prošlu godinu je obeležila tvoja prva pesma "Savršen par". Zanimljivo je da si sama pisala tekst za nju. Znači li to da je autobiografska i posvećena muškarcu s kojim si savršen par?
- Naravno da se pronalazim u pojedinim rečima, kao i većina drugih devojaka, zbog čega mi je neizmerno drago. Svaka devojka je kroz svoj ljubavni život preživela bar neki deo iz pesme. Koliko je pesma odlično prošla, svedoči više od 37 miliona pregleda. "Savršen par" ipak nije od reči do reči autobiografska numera, ali možda će neka naredna opisati moj život.

Mogla si da izabereš bilo kog tekstopisca, ali si odlučila da je napišeš sama. Otkud to?
- Odmalena sam često imala potrebu da zapisujem nešto što tokom dana primetim. Na primer, različite situacije koje se ne tiču nužno mene, to može biti i nešto što sam videla, čula, pročitala negde ili zapazila... Nastavila sam da negujem tu naviku i sad kad sam odrasla i, eto, to sam iskoristila.

Foto: Miomir Milić

 

Koji su ti naredni planovi u karijeri?
- Imam cilj da u narednom periodu izdam još nekoliko pesama. Na nedeljnom nivou preslušavam po nekoliko melodija, tražim nešto iza čega mogu u potpunosti da stanem, kao što je to bio slučaj sa mojom prvom pesmom. Za sada imam nekoliko fenomenalnih pesama u opticaju. Biće to jedno lepo iznenađenje.

CECA O KARIJERAMA SVOJE DECE: Anastasija mora da se ŽRTVUJE, a u makljaži PO GLAVI I TELU NE VIDIM NIŠTA PLEMENITO!

Uvek ja izvučem novčić


Možeš li da dočaraš našim čitaocima kako izgleda Božić u vašem domu, ko donosi badnjak, ko je zadužen za trpezu, koje običaje poštujete...
- Kao što tradicija nalaže, badnjak donosi muški član porodice. U našem slučaju to je Veljko. Dešava se da tetki pomažem oko trpeze, pošto Lidija priprema najukusniju hranu. Vadimo novčić iz pogače i obično se dešava da pripadne meni. Mnogo volim Božić u našoj kući jer uvek vlada topla i porodična atmosfera. Svi smo na okupu, i svi smo veseli.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija