• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

09.01.2019

13:13

HRVATSKI PEVAČ IDE U ZATVOR?! Podignuta optužnica protiv TONIJA CETINSKOG! Vozio prebrzo kad je pregazio pešaka

Estrada

HRVATSKI PEVAČ IDE U ZATVOR?! Podignuta optužnica protiv TONIJA CETINSKOG! Vozio prebrzo kad je pregazio pešaka

Podeli vest

Toniju Cetinskom preti dugogodišnja robija zbog saobraćajne nesreće u Hrvatskoj u kojoj je pregazio pešaka

Protiv Tonija Cetinskog (49) iz Rovinja podignuta je optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, u novembru 2017. u Rovinju.

Naime, prema saopštenju pulskog Opštinskog državnog tužilaštva u kojem se ne navodi ime, okrivljenom se stavlja na teret da je 3. novembra 2017. oko 13.55 sati upravljao svojim vozilom u Pustoj ulici u Rovinju iz smera severoistoka prema jugozapadu protivno odredbama Zakona o sigurnosti saobraćaja.

Foto: printscreen

prinscreen

- Dolaskom do nepreglednog oštrog zavoja ulevo, deo naseljene gradske jednosmerne ulice sa uslužnim i ugostiteljskim objektima u širem centru grada, gde je uska ulica vertikalno omeđena zidovima zgrada i bez trotoara. Tereti se da je vozilom ulazio u taj zavoj bez da se prethodno uverio može li tu radnju obaviti na siguran način po druge učesnike u saobraćaju. Takođe se tereti da brzinu kretanja svog vozila nije prilagodio osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i stanju vozila tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti pred svakom preprekom koju, u konkretnim uslovima, može predvideti, kao i svestan da takvom vožnjom u takvim uslovima može ugroziti sigurnost drugih učesnika u saobraćaju, a olako smatrajući da do štetnih posledica neće doći. Usled svega navedenog, okrivljeni se tereti da nije obratio pažnju na pešaka koji je ležao na ulici već je vozilom prešao iznad tela pešaka (1955.) koji je na leđima ležao narušenog zdravlja usled srčane bolesti i u teškom akutnom alkoholisanom stanju te je smrtno stradao na mestu događaja - stoji u saopštenju.

KAMERE IZ TONIJEVIH KOLA ĆE OTKRITI da li je pregazio već mrtvog čoveka ILI JE DIREKTNI KRIVAC ZA NJEGOVU SMRT!

Podsetimo, u nesreći je preminuo Ibrahim Kevljanin (62) iz Rovinja, a Toni Cetinski je upravljao automobilom marke "mercedes" pulskih tablica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija