• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

22.01.2019

18:02

KARLEUŠA NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU EMISIJE! Besnela na Popovića: SKLONI OD MENE OVU BUDALU, to nije doboro za moje MENTALNO ZDRAVLJE!

Estrada

KARLEUŠA NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU EMISIJE! Besnela na Popovića: SKLONI OD MENE OVU BUDALU, to nije doboro za moje MENTALNO ZDRAVLJE!

Podeli vest

Jelena Karleuša u strogoj tajnosti vratila se u Beograd iz Kine zbog snimanja "Zvezda Granda" gde se nalazi u ulozi žirija i mentora. Njenu stranu ni pod tačkom razno ne napušta menadžer Zoran Birtašević, a čim je kročila juče na snimanje, kako se navodi, nastao je ogroman problem

- Skloni od mene ovu budalu. Neću da sedim pored Đurišić, to nije dobro za moje mentalno zdravlje - besnela je ona na Sašu Popovića.

Saša je pokušao da smiri situaciju, a kao i svi ostali imao je u vidu skandal sa Vranješem, pa nije pridavao preteranu važnost Jeleninoj nervozi, koja je bila očigledna sve vreme.

Podsetimo, Jelenin sukob sa Snežanom počeo je tokom snimanja emisije kada je jednoj kandidatkinji vikala:

"Sram te bilo, stvarno sram te bilo, stidi se".

Đurišićka je javno negodovala:

 

(NOVI SNIMAK) MOLIM VAS NEMOJTE, SAMO NEMOJTE AGRESIVNO! Karleuša stigla na snimanje Zvezda Granda, pa POČELA DA SE BRANI!

 

- Zašto Jelena tako govoriš, devojka nema razlog da se stidi.

Popović se i tada umešao, ali mu JK nije dozvoljavala da izgovori šta je hteo.

- Da li je nama lako, ko nam gleda kroz prste, ko nas štedi?! Nas bre razapinju - urlalala je iz sveg glasa Karleuša aludirajući na brojne natpise u jeku seksulanog skandala sa bosanskim fudbalerom.

Snezana Đurišić pozvana je da da komentar, a ona je tom prikiom, navodi se, pokušala da izvrda sa odgovorom i da objasni Karleušine uvrede na ovakav način:

- Ja bih volela da to ne pišete. Nije joj lako, nervozna je sada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mica

pre 5 godina

Maknite ovu rospiju. Ako je ona vrh srpske muzicke kulture, gadno nam se pise.

lala

pre 5 godina

Niko nije kriv sto si varala muza, kontrolisi se malo

nenad

pre 5 godina

Njenoj drskosti nema kraja.Počinje da prelazi u bezobrazluk.BITI ČOVEK JE VRLO TEŠKO,BITI jELENA,NIŠTA LAKŠE.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59