• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2019

23:21

DARKO LAZIĆ IZRIČIT: Neću duet sa Karleušom!

Estrada

DARKO LAZIĆ IZRIČIT: Neću duet sa Karleušom!

Podeli vest

Darko Lazić rekao je da ne bi nikad snimio duet sa Jelenom Karleušom! Folk pevač je pitao svoje fanove na Instagramu s kim bi najviše voleli da snimi zajedničku pesmu, a jedan od njih predložio mu je da to uradi sa JK

- Ne bih baš snimio duet s njom - poručio je javno pevač, ne želeći da navodi razloge za to.

Ovakva njegova reakcija začudila je mnoge jer je Darku, koji je jedva izvukao živu glavu posle saobraćajne nesreće 23. oktobra prošle godine, upravo Karleuša pružila veliku podršku.

- Jako sam se potresla kad sam čula šta se desilo. Imam dosta prijatelja lekara koji se bave njegovim stanjem i upoznata sam sa njegovom teškom situacijom. Apsolutno sam sigurna da će se oporaviti i da će sve biti u redu. Darko će iz ovoga izvući životnu lekciju, a ja sam tu da pomognem sve što treba - rekla je pop zvezda samo nekoliko dana posle Lazićeve nesreće.

Darko je početkom godine, posle nešto više od mesec dana, napustio banju Selters, gde su mu lekari pomogli da ponovo stane na noge.

 

POTRESNA ISPOVEST DARKA LAZIĆA: Dok su oko mene ljudi umirali, plašio sam se DA SAM JA SLEDEĆI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajka tračarajka

pre 5 godina

Ako bi Darko pevao duet sa JK morao bi da propuši

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija