• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2019

12:31

(FOTO) SEVERINA SE PONOVO SLIKALA GOLA! Pevačica u veoma provakativnom izdanju

Estrada

(FOTO) SEVERINA SE PONOVO SLIKALA GOLA! Pevačica u veoma provakativnom izdanju

Podeli vest

Pevačica Severina Kojić sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je set fotografija na koje niko nije mogao da ostane ravnodušan s obzirom na to da ona na njima pozira u veoma provokativnom izdanju

Fotografije koje je podelila, a koje su izazvale lavinu komentara, samo su najava za njen novi album koji će uskoro ugledati svetlost dana, a na kom je u poslednje vreme dosta radila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brojimo sitno...6 dana 01/02/2019 ? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #halo #severina #newalbum

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 26, 2019 at 3:38am PST

Severina je odlučila da u jednom fotografskom studiju pozira u toplesu, a na sebi je nosila samo crni donji veš, visoke čarape i narandžasti kaput ispod kog se jasno vidi njen veliki dekolte.

Foto: Instagram/Severina

- Brojimo sitno - napisala je Severina i navela prvi februar kao datum izlaska svog novog albuma.

Foto: Instagram/Severina

Foto: Instagram/Severina

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Može da se slika koliko god hoće. Šta ima lepo da pokaže. Sise kao palačinke, otegla do pupka. Ha ha ha ha ha ! ! ! ! ! ! !

Krusevac

pre 5 godina

Jednom kurva uvek kurva,stvarno to od nje nismo ocekivali hahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija