• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.01.2019

13:41

(VIDEO) NA GOTOVS... Večeras konačno otkrivamo šta to MILIGRAM PLAĆA PARAMA!

Estrada

(VIDEO) NA GOTOVS... Večeras konačno otkrivamo šta to MILIGRAM PLAĆA PARAMA!

Podeli vest

Nova hit pesma Miligrama, koji je pre nekoliko nedelja pokidao s "Maruhuanom", biće objavljena večeras

Premijera pesme "Plaćam parama" zakazana je za 21h na Youtube kanalu Miligram tv, a reč je, ponovo, o nečem sasvim neočekivanom.

Kao što je Aleksandar Milić Mili, autor kojeg su mlađe generacije već "prekrstile" u Miligram, ranije najavio, nijedna pesma s albuma koji sprema neće podsećati na prethodnu, pa je takav slučaj i sa "Plaćam parama", koja je sasvim drugačija od već slavne "Marihuane". A opet se bavi tabu temom - šta sve plaćamo parama, i da li baš sve može da se kupi.

To se moglo i naslutiti prema šaljivim tizerima koje je Miligram objavio na svom instagram profilu, a oni koji su imali priliku da već vide spot pre postprodukcije kažu da u novoj pesmi "sve pršti", i muzički i vizuelno. Ima modernog bita, ali i truba. i sve u svemu potvrda je Milijeve priče da će promene i stalno nova iznenađenja biti zaštitini znak brenda u narednom periodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My family???BEST IN A WORLD ❤❤❤❤Markus&Mia&Nina

A post shared by Mili (@miligramofficial) on Jan 28, 2019 at 4:20am PST

Dakle, budite "na gotovs", stiže pesma koja će oduvati sve, pa možda i "Marihuanu".

MILI EKSKLUZIVNO OTKRIVA: "Marihuana" je samo početak, pokrećem MUZIČKU REVOLUCIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija