• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

18.02.2019

14:33

BEZ SVEŠTENIKA NA ŠABANOVOJ SAHRANI! Religija mu nije bila važna, već KO JE KAKAV ČOVEK! Svi detalji poslednjeg ispraćaja KRALJA NARODNE MUZIKE!

Estrada

BEZ SVEŠTENIKA NA ŠABANOVOJ SAHRANI! Religija mu nije bila važna, već KO JE KAKAV ČOVEK! Svi detalji poslednjeg ispraćaja KRALJA NARODNE MUZIKE!

Podeli vest

- Nikada nije ušao ni u jedan verski objekat. Organizovana religija za njega je bila strana. Bio je čovek koji nije, baš nikada, gledao ko je koje vere, religije... Važno mu je bilo samo kakav je čovek - objasnio je izvor za portal Telegraf.rs

Šaban Šaulić poginuo je oko 6:45 časova ujutru, 17. februara, na putu  Bilefeld-Giterloh, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ubio ga je pijani Nemac bez dozvole koji je divljao za volanom.

Kako saznajemo, Šaban Šaulić biće sahranjen u petak, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Iako je Šaban rođen u muslimanskoj porodici, u tom duhu, neće biti sahranjen po tim običajima, ali i ni po jednim drugim. Kako saznajemo, biće obavljena građanska sahrana, bez ijednog sveštenog lica.

- Šaban je rođen u muslimanskoj porodici, vaspitavan je u tom duhu, ali neće biti tako sahranjen. Šaban je odrastao u SFRJ i uprkos poodici nikada nije bio verski definisan. Po muslimanskim obredima nije ni ulazio u veru, da oko toga ne detaljišemo, zna se o čemu je reč - kaže naš izvor blizak porodici Šaulić.

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Evo kada i kako će telo Šabana Šaulića biti dopremljeno u Srbiju!


- Obaviće se građanska sahrana, a sveštenika neće biti, jer on lično nije pripadao nijednoj veri. Šaban je poštovao svaku veru, ali nijednu nije ispovedao. Nikada nije ušao ni u jedan verski objekat. Organizovana religija za njega je bila strana. Bio je čovek koji nije, baš nikada, gledao ko je koje vere, religije... Važno mu je bilo samo kakav je čovek - objasnio je izvor za naš portal.

Kako saznajemo, komemoracija će najverovatnije biti održana u petak, pre sahrane.

PROKLETA SUDBINA! Šaban Šaulić nastradao pred VELIKO PORODIČNO SLAVLJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Charly

pre 5 godina

Bifild ? Butersloh? Dajte malo pismenosti Gde nadjoste ova mesta?

Vladimir

pre 5 godina

Pa hteli Odzu al ajde bas posto ga napravise velikim Srbinom ne ide da dovode Ozdu zbog naroda. Ili mogli Hari Krisnu iz Indije romskog boga bespolono bice,da mu dovedu da ga opeva.

LELICA

pre 5 godina

ZALOSNO DA SE STIDE BOGA, TO JE NJEGOVA SUDBINA, SRAMOTA DA SE NE SAHRANI BEZ SVESTENIKA A SLAVIO SLAVU SVAKE GODINE SA PRIJATELJIMA I PREKRSTIO SE U PRAVOSLAVLJE. U STA JE VEROVAO KAD NE U BOGA?

Dragan

pre 5 godina

Nije on slavio vec to je njehiva supruga Goca vec je uvek bio tu imas 8 video koji kaze da je Slava od njegove zene.poz

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija